Volg ons twitter linkedin Youtube RSS

Foreign Investments

Werven buitenlandse bedrijven

Brabant behoort in Nederland tot de koplopers als het gaat om buitenlandse investeringen in de vorm van bedrijfsvestigingen. BOM Foreign Investments werft actief buitenlandse bedrijven en werkt daarbij nauw samen met haar opdrachtgevers, de vijf grote Brabantse steden en andere stakeholders. Opdrachtgevers en financiers zijn de provincie Noord-Brabant en het ministerie van Economische Zaken.

Behoud

BOM Foreign Investments zet zich ook proactief in voor het behoud van deze bedrijven voor de provincie met het programma ‘Investor Development’. Om de effectiviteit en de efficiency van de buitenlandse activiteiten te vergroten, wordt gefocust op een aantal speerpuntsectoren. Deze zullen uitgebreid en proactief worden benaderd en sluiten bovendien aan op het topsectorenbeleid van het Rijk.

Vraagbaak

Voor buitenlandse bedrijven met vestigingsplannen is BOM Foreign Investments aanspreekpunt en vraagbaak. Vaak wordt daarbij de samenwerking gezocht met de provincie Noord-Brabant, gemeenten, financiers, toeleveranciers, projectontwikkelaars en adviseurs. Deze dienstverlening is kosteloos en confidentieel en richt zit onder andere op het nationale en regionale business klimaat. Dat is inclusief arbeidsmarkt, bedrijfsterreinen, belasting, kantoorlocaties, werk- en verblijfsvergunningen, internationaal onderwijs en kwaliteit van leven.

Kijk voor meer informatie op onze Engelstalige website.