Terug naar actueel

Acht miljoen beschikbaar voor (her)ontwikkelingen bedrijventerreinen

27 maart 2018
5aba496dd9508

Het ROW (Regionaal Ontwikkelfonds Werklocaties) zoekt initiatieven die bestaande bedrijventerreinen een boost geven als het bijvoorbeeld gaat om het creëren van werkgelegenheid, innovatie of versterking van samenwerking in de toeleverantieketen. Het gaat dan om ingrepen op of herontwikkeling van bestaande bedrijventerreinen. 

Ondernemers die daar mee aan de slag willen en net een extra financieel duwtje in de rug kunnen gebruiken, kunnen terecht bij het ROW om hun project gerealiseerd te krijgen. Het duwtje in de rug bestaat uit een geldlening of een garantie tegen “gunstige” voorwaarden. Ondernemers kunnen een aanvraag voor subsidie indienen op basis waarvan een lening of garantie verstrekt kan worden. In totaal is er € 8.000.000 beschikbaar. Voor de eerste periode is 4 miljoen beschikbaar. 

Vanaf 1 juni 2018 en tot 21 september kunnen aanvragen worden ingediend. De bijdrage vanuit het ROW bedraagt 50% van de totale investering. We willen bijdragen aan substantiële projecten, dus we gaan uit van een bijdrage vanuit het ROW van minimaal 1 tot maximaal 2,5 miljoen.

Het ROW is een initiatief van de negen gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) (Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre) en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM).

Gedetailleerde informatie is te vinden op www.stedelijkgebiedeindhoven.nl/row

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures