Terug naar actueel

Data Value Center | Professional data science program for manufacturing

1 mei 2019
5cd1926e6c041

Ondernemers helpen meer waarde te halen uit data: dat is het doel van het Data Value Center Smart Industry (DVC-SI). De partners van het DVC-SI werken samen om bedrijven te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe diensten en verdienmodellen waarbij gebruik wordt gemaakt van data. Met het bundelen en toegankelijk maken van kennis, kunde, samenwerkingsverbanden en initiatieven wil het DVC-SI bijdragen aan een versnelde ontwikkeling van de data-economie. 

Smart Industry

Data Science for Smart Industry 

Industriële bedrijven verzamelen dagelijks veel data, maar hebben moeite om er optimaal waarde uit te halen. Maak de transitie naar Smart Industry door intelligent gebruik van Data Science en behaal een concurrentievoordeel door de brug te slaan tussen engineering, business en data science.

Het JADS Data Science for Smart Industry-programma richt zich op het opleiden van data-science professionals voor de industrie. Deelnemers leren om begrip van de dynamiek van productiesystemen te combineren met inzicht in bedrijfswaarde en moderne mogelijkheden gecreëerd door data-analyse en IT. Deelnemers zullen nieuwe mogelijkheden ontdekken om nieuwe soorten producten te produceren en met nieuwe soorten productiesystemen die betrouwbaarder, flexibeler en efficiënter zijn.

Als partner van het Data Value Center geeft The Jheronimus Academy of Data Science (JADS) deelnemers die zich via het DVC-SI aanmelden speciale korting op het tarief.

Voor meer informatie over het programma: www.jads.nl


Meer informatie over de aanmeldmogelijkheden?

Gblom bom nl

Gerard Blom

Programme Manager
Bekijk alle medewerkers

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures