Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Investering in InnoSIGN tilt precisiegeneeskunde naar hoger plan

Investering in InnoSIGN tilt precisiegeneeskunde naar hoger plan

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) investeert samen met Casdin Capital (VS), Life Science Angels (VS) en Thuja Capital (NL) 8 miljoen dollar in InnoSIGN. De door InnoSIGN ontwikkelde mRNA-tests i.c.m. het cloud-based data analyse platform maken het mogelijk om te voorspellen hoe (kanker)patiënten reageren op doelgerichte therapieën. Het bedrijf heeft de potentie om diagnostiek en behandeling effectiever en gepersonaliseerd te maken.

InnoSIGN is een spin-out vanuit Philips. Het hoofdkantoor van InnoSIGN is gevestigd in de VS, maar de R&D activiteiten zullen plaatsvinden op de High Tech Campus in Eindhoven.

Jeroen Siemes, Senior Investment Manager bij de BOM: “in Brabant werken we aan het toekomstbestendig verbeteren van gezondheid en het bevorderen van ieders kwaliteit van leven. De technologie van InnoSIGN sluit hier naadloos op aan. De onderneming kan met haar oplossing een belangrijke rol vervullen in de trend van personalized medicine, waardoor patiënten effectiever en efficiënter behandeld kunnen worden. Als BOM zijn we trots om deze onderneming te ondersteunen”.

Innosign