Terug naar actueel

Investering in InnoSIGN tilt precisiegeneeskunde naar hoger plan

22 maart 2022
623060cfccaf3

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) investeert samen met Casdin Capital (VS), Life Science Angels (VS) en Thuja Capital (NL) 8 miljoen dollar in InnoSIGN. De door InnoSIGN ontwikkelde mRNA-tests i.c.m. het cloud-based data analyse platform maken het mogelijk om te voorspellen hoe (kanker)patiënten reageren op doelgerichte therapieën. Het bedrijf heeft de potentie om diagnostiek en behandeling effectiever en gepersonaliseerd te maken.

InnoSIGN is een spin-out vanuit Philips. Het hoofdkantoor van InnoSIGN is gevestigd in de VS, maar de R&D activiteiten zullen plaatsvinden op de High Tech Campus in Eindhoven.

InnoSIGN kan met haar oplossing een belangrijke rol vervullen in de trend van personalized medicine, waardoor patiënten effectiever en efficiënter behandeld kunnen worden.
Jeroen Siemes - Senior Investment Manager, BOM

Jeroen Siemes, Senior Investment Manager bij de BOM: “in Brabant werken we aan het toekomstbestendig verbeteren van gezondheid en het bevorderen van ieders kwaliteit van leven. De technologie van InnoSIGN sluit hier naadloos op aan. De onderneming kan met haar oplossing een belangrijke rol vervullen in de trend van personalized medicine, waardoor patiënten effectiever en efficiënter behandeld kunnen worden. Als BOM zijn we trots om deze onderneming te ondersteunen”.

Innosign

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures