Terug naar actueel

L&T Technology Services vestigt zich op de High Tech Campus

14 juni 2019
5d0a1aef76442

Het Indiaase L&T Technology Services (LTSS), een leverancier van engineering services, heeft onlangs in Eindhoven een kantoor geopend. Hiermee breidt het bedrijf zijn activiteiten in Nederland verder uit en kan ze de toenemende vraag naar medische apparatuur, verlichtingsoplossingen en mobiliteit beantwoorden. LTSS vestigt zich op de High Tech Campus in Eindhoven en zal fungeren als een centraal punt om lokale klanten en prospects van LTTS beter tegemoet te kunnen komen bij hun digitale eisen en wensen. LTSS is, met 49 innovatie- en R&D centra over de hele wereld, gespecialiseerd in disruptieve technologie zoals 5G, Artificial Intelligence, robotica en autonoom rijden. 

Toeleverancier

LTSS is een toeleverancier van grote OEM’s in de regio Eindhoven. Het bedrijf ziet daarom veel voordelen door zich te vestigen binnen dit hightech ecosysteem in Brainport Eindhoven. Om een langdurige relatie met zakenpartners te kunnen opbouwen, wordt verwacht dat het bedrijf de activiteiten in Eindhoven uiteindelijk zal uitbreiden naar 50 werknemers in de komende drie jaar. 

“LTSS verwacht de komende jaren een belangrijke rol te spelen bij het in kaart brengen van de digitale roadmap voor de regio Eindhoven. LTSS wil met haar strategie haar klanten in de nabije toekomst van dienst zijn door geavanceerde services en oplossingen te ontwikkelen die hun eindproduct verbeteren”, zegt Gaurav Gupta, Chief Business Officer Europe, L&T Technology Services Ltd.  

Versterking van de relatie met India 

De NFIA, Brainport Development en de BOM hebben veel energie gestoken in het opbouwen van wederzijdse handelsbetrekkingen met de hightech industrie in India. LTSS was een van de bedrijven die al in een vroegtijdig stadium werd ontdekt. 

“Door LTSS in ons ecosysteem te verwelkomen, wordt ons een geweldige kans geboden om meer betrokken te raken met de Indiase markt en hun aanbod van talent”, zegt Ruben Fokkema, Business Developer Brainport Development. “Brainport heeft veel connecties met India, niet alleen in de engineering markt, maar ook in de gezondheidzorg en robotica. We zijn erg blij met de komst van LTSS naar de Brainport regio.”

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures