Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar investeren

Investment check

De BOM richt zich op start-ups en scale-ups die de ambitie én de potentie hebben om grote impact te genereren voor de Brabantse economie. Daarnaast financiert de BOM projecten die een positieve bijdrage leveren aan de energietransitie. Wil je weten of je in aanmerking komt voor financiering en direct een aanvraag doen, maak dan gebruik van onze investment check. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

1
2
3

In welke sector is jouw onderneming actief?

We zien dat je niet actief bent in één van de vier sectoren waar BOM zich op focust. Een medewerker van de BOM neemt contact op met je op om te kijken in hoeverre er genoeg raakvlak is met de sectoren om je financieringsaanvraag in behandeling te nemen.We zien dat je niet actief bent in één van de vier sectoren waar BOM zich op focust. Een medewerker van de BOM neemt contact op met je op om te kijken in hoeverre er genoeg raakvlak is met de sectoren om je financieringsaanvraag in behandeling te nemen.

Is jouw onderneming in Brabant gevestigd, óf ben je bereid je hier te vestigen?

BOM Brabant Ventures richt zich op ondernemingen die gevestigd zijn in Brabant of zich daar willen vestigen. Een medewerker van de BOM neemt contact met je op om te bespreken in hoeverre er genoeg raakvlakken zijn met Brabant om je financieringsaanvraag in behandeling te nemen.

Hoeveel omzet heeft jouw onderneming?