Ga naar content

Corona-update

maatregelen, aanvullende dienstverlening en praktische tips

Ondersteuning voor buitenlandse bedrijven

Vestigen in Brabant

BOM Foreign Investments

De kracht van Brabant: een economie van wereldklasse 

Brabant is een aantrekkelijke locatie voor veel buitenlandse bedrijven. De regio is strategisch gelegen tussen Amsterdam Schiphol Airport, Europa's toonaangevende zeehaven Rotterdam, de haven van Antwerpen, Brussel en het belangrijkste Duitse economische hart van het Rijn-Ruhrgebied. Brabant is de op één na grootste provincie van Nederland en telt zo'n 2,5 miljoen inwoners.

Brabant is een succesverhaal met veel slimme innovaties en bedrijven. De regio heeft een snel groeiende en toonaangevende productie- en kenniseconomie en geeft je toegang tot 170 miljoen Europeanen binnen een straal van 500 km van Brabant.

De regio biedt de beste fysieke en telecominfrastructuur in zijn klasse en heeft een gunstig belastingregime om operationele kosten aanzienlijk te verlagen. Onze uitgebreide ecosystemen op het gebied van hightech, life sciences, agrifood, aerospace, chemicals, data science en logistiek bieden je veel samenwerkingsmogelijkheden. Sectoroverschrijdende samenwerking binnen een breed scala aan gespecialiseerde technologieclusters zit diep geworteld in het DNA van Brabant. Wereldwijde marktleiders zijn verweven met wereldberoemde kennisinstituten en overheid.

Wanneer je jouw buitenlandse logistieke operatie, marketing & sales kantoor, productie- of assemblagevoorziening, R&D of datacenter in Brabant wilt vestigen, of de huidige werkzaamheden wilt uitbreiden, is het natuurlijk van belang dat je goed geholpen wordt. De professionals van BOM Foreign Investments begeleiden je bij elke stap en bieden een uitgebreid scala aan diensten. Hierdoor bespaar je tijd, maar ook geld.

We werken nauw samen met de Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) en Nederland Distributieland (NDL). We hebben al meer dan 35 jaar ervaring die we graag met je delen.

“Niets was teveel moeite om ons te helpen bij het afronden van onze business case om naar Brabant te verhuizen. En toen we onze voorkeur voor Eindhoven uitten, kwam BOM meteen in actie om ons bij de juiste mensen te introduceren. ” Marc van Rooij, President - Shimano Europe.

Showcase

‘Hier vinden we het technisch talent dat wij nodig hebben’

Toen Delta Electronics zo’n 15 jaar geleden in Brabant neerstreek, wilde het Taiwanese bedrijf doorgroeien tot 12 man. Inmiddels telt de vestiging in Eindhoven ruim drie keer zoveel medewerkers. Maar de ambities van Delta reiken verder: in de herfst van 2019 begon de bouw van een nieuw kantoor op de Automotive Campus in Helmond.

Lees meer
‘Hier vinden we het technisch talent dat wij nodig hebben’
Contact