Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact

Fund to Fund investments

De BOM investeert niet alleen in impactvolle start-ups, maar ook in andere investeringsfondsen. Deze fund to fund investments zorgen voor meer investeringen in Brabantse bedrijven. Ze dragen er ook aan bij dat we kunnen blijven investeren in de risicovolle vroege ontwikkelingsfase van start-ups.

Waarom fund to fund?

De BOM werkt samen met Nederlandse en internationale fondsen die verder kijken dan het rendement van hun investeringen. Daardoor komt er meer risicokapitaal beschikbaar voor impactvolle Brabantse start-ups.

Door actief te zijn in een groot netwerk van investeerders leren we bovendien van elkaars expertise en kunnen we thema’s die wij belangrijk vinden makkelijker op de agenda krijgen.

Fund to fund investments dragen bij aan een gezond rendement. Daardoor kunnen we blijven investeren in de risicovolle vroege ontwikkelingsfase van start-ups.

Onze strategie

We richten ons alleen op fondsen die iets toevoegen aan ons netwerk, onze filosofie delen en samen met Brabantse ondernemers en ondernemende Brabanders willen investeren in duurzame voedselsystemen, vitale zorgsystemen, klimaatneutrale energieoplossingen en de ontwikkeling van kansrijke sleuteltechnologieën.

Contact

Wil je meer weten of direct een voorstel of pitchdek sturen, neem je contact op via F2F@bom.nl.

Het Fund to Fund team