Ondernemen in het buitenland met BOM International Trade

Grenzeloos groeien

Contact

Sneller groeien in het buitenland

BOM International Trade biedt ondernemers die Nederland ontgroeien hands on hulp bij het realiseren van grensverleggende plannen. 

We leggen waardevolle contacten en leveren doelgerichte informatie over markten en financieringen.

Ben je actief in een van de topsectoren High Tech Systems & Materials, Life Sciences of Agrofood? BOM International Trade helpt je om kansen op internationale markten optimaal te benutten.

Onze ambitie

De BOM is een publieke onderneming. We slaan een brug tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheid. We zijn onafhankelijk en hebben geen commercieel belang. Daarmee openen we deuren die voor anderen vaak gesloten blijven. 

Onze ambitie? Een sterke Brabantse economie en en hoofdrol voor Brabantse ondernemers op het wereldtoneel.

Ons werkveld

BOM International Trade richt zich op drie kansrijke markten voor de Brabantse topsectoren. We beschikken over een goed ontwikkeld netwerk en lokale vertegenwoordiging in:

  • China (regio Jiangsu)
  • Zuid-Duitsland (regio’s Baden Württemberg en Beieren)
  • Verenigde Staten (Midwest & Texas)

BOM International Trade werkt nauw samen met partners als RVO, KvK en ambassades en consulaten in het buitenland.

VDL: "De Verenigde Staten biedt enorme kansen voor Brabantse ondernemers"

Onder de rook van Atlanta, het belangrijkste industrie-, handels- en financiële centrum van het zuidoosten van de Verenigde Staten, heeft de VDL Groep onlangs haar eerste productiefaciliteit in Noord Amerika geopend. De VDL Groep had al vijf bestaande verkoop en engineerings locaties verspreid over de Verenigde Staten.

Lees meer
VDL:  "De Verenigde Staten biedt enorme kansen voor Brabantse ondernemers"
We hebben contacten gelegd met kleine bedrijven en organisaties van wereldniveau in de mobiele telefoonindustrie. Onze inschatting is dat wij hiermee in twee jaar een omzetstijging van 5 procent realiseren. Joost van Kuijk, CEO Adimec, industriële camera’s
De overheid opent deuren in China, die anders toch voor je gesloten zouden blijven. Ondanks dat ons bedrijf zeer ervaren is met zakendoen in China, is deze weg een stuk gemakkelijker gebleken. Mark van de Camp, Managing Director QRS Healthcare, medische groothandel
BOM International Trade heeft een bijzonder groot netwerk; ze kennen mensen en bedrijven die wij niet kennen. Daardoor kom je makkelijker in contact met mensen op board niveau. Rieny Rijnen, CEO TOPIC Embedded Systems

Meer weten? Neem contact op met één van onze landen experts

Verenigde Staten

Zuid-Duitsland

China

Heb je een andere vraag?