Ga naar content

Corona-update

maatregelen, aanvullende dienstverlening en praktische tips

Ondernemen in het buitenland

Grenzeloos groeien

BOM International Trade

Sneller groeien in het buitenland

BOM International Trade biedt ondernemers die Nederland ontgroeien hands on hulp bij het realiseren van grensverleggende plannen. 

We leggen waardevolle contacten en leveren doelgerichte informatie over markten en financieringen.

Ben je actief in een van de topsectoren High Tech Systems & Materials, Life Sciences of Agrofood? BOM International Trade helpt je om kansen op internationale markten optimaal te benutten.

International Readiness Program

Overweeg je internationaal actief te worden? En wil je groei op buitenlandse markten realiseren? Met het International Readiness Program werk je gestructureerd toe naar een positieve cahsflow.

Bekijk het programma!

Onze ambitie

De BOM is een publieke onderneming. We slaan een brug tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheid. We zijn onafhankelijk en hebben geen commercieel belang. Daarmee openen we deuren die voor anderen vaak gesloten blijven. 

Onze ambitie? Een sterke Brabantse economie en een hoofdrol voor Brabantse ondernemers op het wereldtoneel.

Ons werkveld

BOM International Trade richt zich op drie kansrijke markten voor de Brabantse topsectoren. We beschikken over een goed ontwikkeld netwerk en lokale vertegenwoordiging in:

  • China (regio Jiangsu)
  • Zuid-Duitsland (regio’s Baden Württemberg en Beieren)
  • Verenigde Staten (Midwest & Texas)
  • Israël 

BOM International Trade werkt nauw samen met partners als RVO, KvK en ambassades en consulaten in het buitenland.

Showcase

“Dankzij de BOM een scherper beeld van de Chinese markt”

25 deelnemende organisaties, 116 matches met Chinese partners, 250 deelnemers aan de Jiangsu Brabant Hightech & Agrifood Conference en ontelbaar veel positieve reacties. De ondernemersreis die BOM International Trade en Foreign Investments samen met de provincie Noord-Brabant eind 2019 organiseerden, was voor alle betrokkenen een daverend succes. Samen met enkele deelnemers aan de reis naar Shanghai, Kunshan, Suzhou en Nanjing kijken we terug op de concrete resultaten.

Lees meer
“Dankzij de BOM een scherper beeld van de Chinese markt”

Portret Adimec

We hebben contacten gelegd met kleine bedrijven en organisaties van wereldniveau in de mobiele telefoonindustrie. Onze inschatting is dat wij hiermee in twee jaar een omzetstijging van 5 procent realiseren. Joost van Kuijk, CEO Adimec, industriële camera’s
Contact