Ga naar content
Contact
Terug naar diensten

Internationaliseren

De BOM biedt Brabantse bedrijven en kennisinstellingen toegang tot innovatieregio's en netwerken in Europa en de rest van de wereld. Daarnaast brengen we de kracht van Brabant onder de aandacht in het buitenland en helpen nieuwkomers en gevestigde buitenlandse bedrijven om de kansen van Brabant optimaal te benutten.

Wij helpen Brabantse ondernemers om kansen op internationale markten optimaal te benutten. 

We richten ons hierbij op kansrijke markten voor de Brabantse topsectoren. Dit doen wij door middel van het organiseren van o.a. webinars, netwerkevenementen en ondernemersreizen. We beschikken over een goed ontwikkeld netwerk en lokale vertegenwoordiging in China (regio Jiangsu), Israël, Verenigde Staten (Midwest & Texas) en Zuid-Duitsland (regio's Baden Württemberg en Beieren).

Daarnaast bieden wij ondersteuning voor buitenlandse bedrijven die zich in Brabant willen vestigen. 

Wij begeleiden bedrijven die hun buitenlandse logistieke operatie, marketing & sales kantoor, productie- of assemblagevoorziening, R&D of datacenter in Brabant wilt vestigen, of de huidige werkzaamheden wilt uitbreiden.

Wil je internationale markten betreden?

“De BOM is een versneller van internationale expansie. Ze bieden een enorm netwerk en sparren graag met je over de te nemen stappen.” Ruud Schenning, Manager New Business - AAE

Wil je in Brabant vestigen of uitbreiden?

Portret Adimec - Internationaliseren

Meer weten?

Voor informatie over internationale markten betreden:

Voor informatie over in Brabant vestigen of uitbreiden:

Voor informatie over de dienst internationaliseren: