Contact

Het credo van de BOM is duurzame versterking van de Brabantse economie, maar hoe duurzaam is de BOM zelf? Een paar voorbeelden van duurzame initiatieven die direct impact hebben op het verkleinen van de ecologische footprint van de BOM.

E-bikes en E-cars

E-bikes en E-cars

Voor zakelijke afspraken kunnen medewerkers van de BOM gebruik maken van de e-car en e-bike van AMBER. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan CO2-reductie.

www.driveamber.com

Fietskoeriers

Fietskoeriers

De dagelijkse post van de BOM wordt opgehaald door RAAS fietskoeriers. Een milieubewust alternatief voor de bestelbus.

www.raaskoeriers.nl

Refurbished telefoons

Refurbished telefoons

‘Nieuwe’ telefoons van de BOM zijn afkomstig van Forza Refurbished. Elke refurbished telefoon levert 27 kilo CO2 reductie op.

www.forza-refurbished.nl

Energiebesparing

Energiebesparing

Mede dankzij de energiebesparende oplossingen van Ovvia (een duurzaam partnership waarin BOM Renewable Energy participeert), heeft ons pand het BREAAM duurzaamheidscertificaat (‘VERY GOOD’).

www.ovvia.nl

Verduurzaming toiletruimtes

Verduurzaming toiletruimtes

Met CWS hebben we aanpassingen gedaan in de toiletruimtes. Op deze manier realiseren we CO2-reductie en minder papier en plastic afval.

www.cws.nl

Minder papierverbruik

Minder papierverbruik

Na de ingebruikname van de vernieuwde ICT-omgeving en het flexibele kantoorconcept is het papierverbruik aanzienlijk is gedaald met zo'n 30%. 

Meer weten over hoe de BOM direct en indirect duurzame impact realiseert voor Brabant? Kijk op onze online reporting portal: