Contact
Bijeenkomst Internationaal Ondernemen

Succesvol zakendoen in het buitenland kost tijd en energie, er is zelden sprake van direct succes. Met rechtstreekse toegang tot het juiste internationale netwerk kunt u kostbare tijd besparen. Op woensdag 6 december hoort u tijdens een korte bijeenkomst meer over de activiteiten die we vanuit Brabant organiseren en de kosteloze ondersteuning waar u gebruik van kunt maken.

Tijdens deze bijeenkomst informeren we u graag over de ondersteuning, kennis, financiële instrumenten en het internationale netwerk van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Daarnaast biedt Wim Vossebelt, directeur van V-Tron inzicht in hoe hij deze ondersteuning heeft kunnen gebruiken en waar u als ondernemer op moet letten bij het internationaal ondernemen.

De Provincie Noord-Brabant en de BOM organiseren deze bijeenkomst in nauwe samenwerking met de Kamer van Koophandel, de Brabant-Zeeuwse Werkgeversvereniging, de Brabants-Zeeuwse sociëteit voor Internationaal Zakendoen en de China Business Association.

Voor meer informatie of om u aan te melden voor deze bijeenkomst klikt u hier.

Meer weten?