Contact

De vraag naar groene grondstoffen blijft maar groeien. Zeker als je bedenkt wat je er allemaal mee kunt doen. Waardevolle stoffen uit agrarische reststromen kunnen volledig benut worden en omgezet worden naar nieuwe producten, waardoor nieuwe business ontstaat. Oost-Brabant telt veel agrofoodbedrijven en de technologische kennis is uitzonderlijk groot. De marktkansen voor het verzilveren van agrofoodreststromen zijn in deze regio ongekend. Onder de naam BioBOost Oost-Brabant werken wij met een aantal partijen samen om deze ontwikkeling te versnellen door bij te dragen aan concrete projecten, waarbij de markt altijd het uitgangspunt is.

Deze middag met inspirerende sprekers en interessante pitches biedt tal van netwerkmogelijkheden.

Datum en locatie

Datum: 21 november 2016
Tijdstip: 13.00 - 18.00 uur
Locatie: Food Tech Brainport | Scheepsboulevard 3 Helmond

Programma

  • Christiaan Schreurs, manager technical services bij Klesch Aluminium Delfzijl (werkte o.a. bij Siemens, DSM, Essent en ESD-SIC b.v.), zal vertellen over 'comakership'; een creatieve aanpak om ontwikkeling van nieuwe business mogelijk te maken.
  • Marie Demarcke, project manager bij Flanders’ FOOD en verantwoordelijk voor het thema duurzaamheid, volgt trends en onderzoek op dit terrein en zal ons meer vertellen over onderwerpen als: digitalisatie, klimaatverandering, bevolkingsexplosie, toenemende migratie, urbanisatie, snel groeiende en nieuwe economieën.
  • Biowalk, een wandeling langs inspirerende pitches van de bedrijven Proverka, Pectcof, GRO Holland, De Breuklijn Groep, Grassa, Special Plant en New Foss.
  • Matchmaking sessie, één-op-één afspraak met de bovenstaande sprekers en bedrijven.
  • Netwerkborrel waarbij u naast met uw collega-ondernemers ook met de organisaties The Food Agency en Biobased Infrastructuur voor Kennis (BIK) kunt sparren. 

Aanmelden

Meer informatie over het programma en voor de aanmeldmogelijkheden, kijkt u hier

Meer weten?