Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Denktanksessie: toepassingsmogelijkheden rest- en nevenstromen prei en ui

Venlo
Denktanksessie: toepassingsmogelijkheden rest- en nevenstromen prei en ui

Denktanksessie: toepassingsmogelijkheden rest- en nevenstromen prei en ui | Dinsdag 10 maart van 9.00 uur tot 13.00 uur | Brightlands Campus Greenport, St Jansweg 20, Venlo

In deze denktanksessie verkennen we de samenwerkingsmogelijkheden tussen ondernemers in de land- en tuinbouwsector, foodbedrijven en technologische bedrijven. Hoe kunnen ondernemers met ambitie gericht op efficiënte inzet van grondstoffen samenwerken aan nieuwe businesscases? 

In deze sessie richten we ons in het bijzonder op:
• telers van prei en ui
• groente verwerkende bedrijven
• voedingsmiddelen bedrijven welke kleur-/smaakstoffen, eiwitten of vezels kunnen gebruiken in hun productontwikkeling/-innovaties

Aanmelden kan tot uiterlijk 3 maart via mjonkman@bom.nl (Melissa Jonkman)

Wil jij samen met andere ondernemers bouwen aan een winstgevende businesscase die bijdraagt aan minder voedselverspilling?

Binnen het project nieuwe businesskansen door optimale inzet van groene grondstoffen brengen we de nodige partijen bij elkaar en faciliteren we bedrijven met een specifiek ontwikkeld innovatieprogramma om samen tot winstgevende businesscases te komen.

Programma

  • 9.00 uur Inloop
  • 9.30 uur Welkom, Introductie ROM voedselwaarde & Top- Zuid
    Sjaak Berden - Business Developer LIOF
  • 9.40 uur BioTreatCentre – Integrale verwaarding van plantaardige biomassa in de praktijk
    Patrick Lemmens – Programmamanager BioTreatCentre
  • 10.10 uur Bodec – Prei snij afval; verwaarding naar food ingredient een business case?
    Paul Deckers – Directeur Bodec
  • 10.40 uur BioRefinery Solutions - Hoogwaardige voedingsingrediënten uit reststromen van ui en prei - Hans Derksen - Directeur
  • 11.10 uur Pauze
  • 11.30 uur Matchmaking samenwerkingspartners en businesskansen
  • 12.30 uur Gezamenlijke lunch
  • 13.00 uur Afsluiting


Meer weten?