Corona-update

maatregelen, aanvullende dienstverlening en praktische tips
Ondernemersreis Israël

Coronavirus (laatste update 12-03)

Helaas zijn we wegens het coronavirus genoodzaakt om de geplande ondernemersreis naar Israël uit te stellen. De nieuwe datum is gepland van 12 t/m 15 oktober 2020. Inschrijven via de website onderaan is vanaf heden weer mogelijk.


Van 12 t/m 15 oktober organiseert BOM International Trade een ondernemersreis naar Israël. Silicon Wadi is een van de meest innovatieve hotspots ter wereld en biedt enorme potentie voor bedrijven actief in de hightech en/of agritech, en op zoek zijn naar kapitaal, investeerders, innovatieve technologieën en toegang tot wereldmarkten.

Voor wie?
Het programma bestaat uit twee tracks, hightech & agritech, en is interessant voor:

  • Hightech bedrijven die design, ontwikkelings- en engineering diensten leveren of zich bezighouden met ontwikkeling en productie van high-mix low-volume van machines, systemen en componenten voor de electronics-, semiconductor-, fotonica- en 3D printing industry, solar industry en medical. Competenties in embedded systems, mechatronics, optoelectronics, photonics, nanotechnology, imaging.
  • Agritech bedrijven die productie-, software en smart farming innovaties toepassen in land- en tuinbouw, intensieve veehouderij, voedingsindustrie. Competenties in precision farming, drone-technologie, robotica, sensoring, visiontechnologie en beeldverwerking, big data.

Waarom deelnemen?
Israël biedt makkelijk toegang tot technologische innovaties, R&D-talent, venture capital, investeringsfondsen en wereldmarkten. Wij brengen u als deelnemer in direct contact met organisaties en bedrijven die voor u interessant zijn. Bedrijven die al ervaring hebben in Israël geven aan dat deze werkwijze veel meerwaarde biedt. Doelstellingen deze ondernemersreis zijn:

  • Brabantse technologiebedrijven positioneren als potentiële technologie-, ontwikkelings- of productiepartner voor de Israëlische hightech industrie
  • Signaleren van marktkansen, leggen van commerciële contacten die tot kansrijke samenwerking en business leads kunnen leiden
  • Marktverkenning van het agrifoodtechnologie ecosysteem in Israël
  • Contacten leggen met innovatieve start-ups
  • Toegang tot potentiële investeerders en/of fondsen
  • Israëlische startups en bedrijven interesseren voor vestiging in Brabant


Voor meer informatie over o.a. de reis, het programma en om u aan te melden kijkt u op deze website.

Meer weten over de ondernemersreis naar Israël?

Contact