Contact
Ondernemersreis Jiangsu China met de provincie Noord-Brabant

25 jaar relatie Brabant en Jiangsu

In 1994 gaf toenmalig Commissaris van de Koningin Frank Houben het startsein voor de vriendschapsband met de provincie Jiangsu. Deze provincie met bijna 80 miljoen inwoners ligt in de hoog ontwikkelde Yangtze River Delta, in het oosten van China.

De afgelopen 25 jaar heeft Brabant een sterke naam en een groot regionaal netwerk opgebouwd in Jiangsu. Brabant ziet met name kansen voor haar bedrijfsleven in Jiangsu door de sterke economie, hoogtechnologische kennis en breed gedragen innovatiestrategie. Bedrijven zoals Philips, ProDrive, VDL ETG en NXP hebben zich reeds gevestigd in deze provincie.

Ondernemersreis naar Jiangsu

De provincie Noord-Brabant en De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij organiseren in de periode van 28 oktober tot 5 november een ondernemersreis naar Jiangsu. Deze reis zal zich richten op de sectoren hightech en agrofood. Het programma, onder leiding van Commissaris van de Koning Wim van de Donk, bestaat uit bedrijfsbezoeken, gepersonaliseerde matchmaking en diverse netwerkmomenten in verschillende steden in de provincie Jiangsu.

Bent u geïnteresseerd in deze ondernemersreis? Houd de site www.brabant-china.nl in de gaten of neem contact met ons op en we informeren u over de laatste ontwikkelingen. 

Meer weten?