Contact

Zit je niet meer op de juiste plek met je bedrijf? Wordt je pand te klein of heb je juist minder ruimte nodig? Heb je een idee voor een nieuwe invulling van je bedrijfspand? Praat dan eens met Fons, want die helpt ondernemers graag vooruit. Praktisch, voortvarend en ondernemend.

Fons is een samenwerkingsverband van de gemeente Tilburg, gemeente Breda en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Een initiatief om via optimale huisvestingsoplossingen ondernemers op Tilburgse en Bredaase bedrijventerreinen te helpen hun ambities te realiseren. Goed voor de bedrijven, goed voor de werkgelegenheid, goed voor economie.

Wat kan FONS voor u doen?

Fons is er voor ondernemers. Maar ook voor anderen die zich met de huisvesting van bedrijven bezighouden, zoals projectontwikkelaars en beleggers. Voor alle partijen die een beroep willen doen op een team van ervaren sparringpartners op het gebied van planologie, financiën en contractvorming. Specialisten uit alle disciplines die nodig zijn om ervoor te zorgen dat je als ondernemer vooruit kunt.

FONS

De drie expertises van FONS:

  • Advies: Vanuit zijn ervaring met (her)ontwikkeling op bedrijventerreinen kan hij je heel gericht en praktisch adviseren. Of hij brengt je in contact met een specialist die je vragen kan beantwoorden. Vragen over nieuwbouw, verbouw, vergunningen, juridische kwesties en verduurzaming.
  • Verbinding: Wanneer behoefte blijkt aan aanvullende expertise, brengt Fons je snel in contact met de juiste partij of persoon. Fons biedt je toegang tot een uitgebreid netwerk van partners. Bijvoorbeeld op bouwkundig, milieutechnisch, planologisch, juridisch en financieel gebied.
  • Financiering: Misschien vanuit eigen vermogen of een aanvullende financiering van de bank. Lukt dat niet, dan zoekt Fons graag met je mee naar een oplossing. Zijn netwerk kent diverse partijen die bereid zijn te investeren of te financieren. Tenminste, als daar een goede rendement/risico-verhouding tegenover staat. Eventueel kan Fons ook eigen middelen inzetten 

Meer weten over de mogelijkheden van Fons?

Wil je kennismaken met Fons? Weten wat hij wellicht voor je kan betekenen? Of heb je een concrete vraag?