Contact

april 2018

Door middel van het Boost4Health programma is het mogelijk om vouchers te ontvangen. Deze vouchers zijn 100% subsidie waarbij er geen co-financiering vereist is. De vouchers waar het om gaat:

  • € 3.000 voor samenwerking met een partij uit een andere betrokken Europese regio, die bijvoorbeeld marktonderzoek uitvoert, een lijst met distributeurs samenstelt in het betreffende land, helpt met internationale PR strategie, communicatiemateriaal in native Engels kan opstellen etc.
  • € 5.000 voor samenwerking met een partij uit een andere betrokken Europese regio, voor een stukje productvalidatie. In Spanje bijvoorbeeld, kan productvalidatie veel goedkoper plaatsvinden dan bij ons. Of misschien is er wel een professor in een andere regio, die zoveel interesse heeft in het product, dat diegene meer zijn best voor de productvalidatie wil doen?

Kijk op Boost4Health.eu.eu voor de betrokken Europese regio’s en hoe het vouchersysteem werkt. Het zijn lagere bedragen, maar het kan mogelijk een contact bewerkstelligen dat jouw bedrijf een stukje vooruit kan helpen. 

Meer weten?