Ga naar content

Corona-update

maatregelen, aanvullende dienstverlening en praktische tips

Enabling Growth!

Impactvol groeien

Wij bouwen aan een sterke, duurzame, toekomstbestendige Brabantse economie

Wil je met jouw kennis en ervaring meewerken aan de toekomst van de Brabantse economie? Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op.

Thema's

Groei!

Wij laten innovatieve ondernemers groeien, maar dat kan niet zonder onze mensen. Wij bieden je daarom de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Impact!

Vitale zorgsystemen, duurzame voedselsystemen, klimaatneutrale energieoplossingen, kansrijke sleuteltechnologieën: BOM ondersteunt ondernemers die hierop inzetten en jij draagt hier wezenlijk aan bij.

Verbinding!

Als werknemer van de BOM sta je midden in de Brabantse economie en werk je samen met een breed netwerk van bedrijven, partners, kennisinstellingen en overheden.

Vacatures 

Open sollicitaties: ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, stuur dan je CV naar HR@BOM.nl.

Medewerkers over hun werk bij de BOM

Resultaten medewerkeronderzoek 2020

Resultaten medewerkeronderzoek 2020

Voedselverspilling tegengaan biedt volop kansen voor nieuwe business

Van restjes aardappelen en brood tot groenten met een kleine afwijking en niet-opgegeten vlees. We gooien nog steeds heel wat voedsel weg met z’n allen. Een derde van al het eten dat voor mensen wordt geproduceerd belandt niet in onze monden. In Noord-Brabant werken ondernemers aan innovatieve technologieën en businessmodellen om voedselverspilling tegen te gaan. De BOM helpt ze daarbij.

Lees meer
Voedselverspilling tegengaan biedt volop kansen voor nieuwe business

Zo ontwikkelde Noord-Brabant zich tot kweekvijver van medische innovaties

Wat hebben de anticonceptiepil, een 3D roterend röntgensysteem en ’s werelds meest voorgeschreven immuuntherapie tegen kanker met elkaar gemeen? Het antwoord: ze zijn made in Brabant. In de provincie werken (internationale) bedrijven, overheden en de wetenschap nauw samen aan medische innovaties met impact.

Lees meer
Zo ontwikkelde Noord-Brabant zich tot kweekvijver van medische innovaties

Beluister de podcasts van de BOM op Spotify!

Wil je meer weten over BOM? Wat we doen? Met welke ondernemers we samen werken? En, hoe we denken over impact? Beluister dan eens een van onze podcasts.

BOM op Spotify

Meer weten?

Contact