Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact

Pers

De BOM informeert de (vak)pers regelmatig via persberichten of actieve persbenadering over ontwikkelingen binnen en buiten onze organisatie, nieuwe investeringen, nieuws over portfoliobedrijven en andere relevante zaken. Persvragen kunnen direct worden gesteld aan onze woordvoerders,

Onze persberichten ontvangen? Stuur dan een email naar communicatie@bom.nl. We informeren verder via onze eigen sociale mediakanalen LinkedIn en Twitter en bom.nl.  Actuele informatie over onze prestaties is te vinden op onze online reporting portal. Op onze portal is meer informatie te vinden over onze strategie en actuele prestaties. Ook staan hier onze jaarplannen en jaarverslagen.

Meer over BOM

Ondernemerschap is de aanjager voor verandering. Van duurzame voeding, een gezonde toekomst, klimaatneutrale energie tot de ontwikkeling van kansrijke sleuteltechnologieën. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) zorgt dat start-ups die daaraan bijdragen een vliegende start maken en kunnen doorgroeien tot scale-ups, dat ondernemingen in Brabant altijd over de juiste faciliteiten beschikken en dat bedrijven met internationaliseringsambities deze kunnen waarmaken. De afgelopen vier jaar realiseerde de BOM impact samen met meer dan 600 ondernemingen.

Lees verder

Persvragen? Neem contact op met