Ga naar content

Jaarverslag 2020

Ontdek hoe de ambities van de BOM prestaties worden
Contact
Terug naar overzicht

“Het is erg motiverend als een traject goed verloopt en er een product ontstaat dat een grote impact voor patiënten realiseert.”

“Het is erg motiverend als een traject goed verloopt en er een product ontstaat dat een grote impact voor patiënten realiseert.”

Sjoerd van Gorp (1985), Investment Manager Life Sciences & Medtech bij de BOM: “Wij richten ons op ambitieuze ondernemers met enorme groeipotentie. Een mooi voorbeeld is Acerta Pharma dat, mede door een investering en ondersteuning vanuit BOM, een succesvol medicijn voor kankerpatiënten heeft ontwikkeld en vervolgens op de markt heeft gebracht na acquisitie door een sterke partner.
Het is erg motiverend als een traject goed verloopt en er uiteindelijk een werkend product ontstaat dat een grote impact voor patiënten realiseert. Dat vraagt veel inzet, kennis en uithoudingsvermogen van beide kanten, maar leidt uiteindelijk tot indrukwekkende, tastbare resultaten. De samenwerking die ik aanga, zorgt ervoor dat ik met een bedrijf mee kan groeien tijdens de verschillende stadia richting productcommercialisatie.
In deze sector is het essentieel om met academici, bedrijven, ziekenhuizen en investeerders samen te werken, en doordat ieder traject anders is blijf ik me ontwikkelen.”