Ga naar content

Jaarverslag 2020

Ontdek hoe de ambities van de BOM prestaties worden
Contact
Terug naar overzicht

“We vertalen duurzame ambities naar een rendabele business case en kunnen deze financieren, waardoor het niet bij ambitie blijft.”

“We vertalen duurzame ambities naar een rendabele business case en kunnen deze financieren, waardoor het niet bij ambitie blijft.”

Linda van Hilten (35), Programme Manager bij de BOM: “In mijn functie help ik vastgoedeigenaren hun ambitie op het gebied van energiebesparing of duurzame opwekking te realiseren. Samen proberen we de stap te zetten van ambitie naar rendabele business case. Ik heb een vrije en onafhankelijke rol met een helder doel: de energietransitie versnellen en CO2-reductie realiseren. Samen met een aantal partners ben ik nu bijvoorbeeld voor de 2500 Brabantse sportclubs aan het kijken hoe zij hun faciliteiten kunnen verduurzamen. We verbinden de juiste partijen met elkaar en kunnen daar een financieringsconstructie aan toevoegen, waardoor het niet bij ambities hoeft te blijven. Daarmee versnellen we duurzaamheidsinitiatieven en dragen we direct bij aan een betere wereld. Daar in mijn werk een bijdrage aan leveren vind ik erg belangrijk. Dat geldt trouwens voor alle mensen bij de BOM. We zijn allemaal resultaatgerichte, ondernemende professionals met een groot maatschappelijk hart.”