Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
BOM 40 jaar!
Contact

Start making impact!

Werken bij de BOM

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) is de motor achter de oplossing van tal van economische en maatschappelijke uitdagingen. Samen met ondernemers bouwen we in Brabant aan een sterke, duurzame en toekomstbestendige economie. Nieuwe energiebronnen, smaakmakende vleesvervangers, baanbrekende medicijnen of hyper geavanceerde chips voor je mobiel of laptop. Ondernemerschap is essentieel voor het toekomstig verdienvermogen van Nederland.

Wil je met jouw kennis en ervaring meewerken aan de toekomst van de Brabantse economie? Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op.

Open sollicitatie: ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, deel hier je CV en motivatie waarin je aangeeft waarom jij en de BOM een match zijn.  

Thema's

Groei!

Wij laten innovatieve ondernemers groeien, maar dat kan niet zonder onze mensen. Wij bieden je daarom de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Impact!

Vitale zorgsystemen, duurzame voedselsystemen, klimaatneutrale energieoplossingen, kansrijke sleuteltechnologieën: BOM ondersteunt ondernemers die hierop inzetten en jij draagt hier wezenlijk aan bij.

Verbinding!

Als werknemer van de BOM sta je midden in de Brabantse economie en werk je samen met een breed netwerk van bedrijven, partners, kennisinstellingen en overheden.

Beluister onze podcasts!

Wil je meer weten over BOM? Wat we doen? Met welke ondernemers we samen werken? En, hoe we denken over impact? Beluister dan eens een van onze podcasts.

BOM op Spotify