Investeren in excelleren
Agenda
07/10/2014 - 's-Hertogenbosch
Solar Event 2014


09/10/2014 - Roosendaal
Biobased Business Development dag


Bekijk alle agenda-items >

Binnen een minuut helderheid over uw kans op financiering
Doe hier de
investerings check


Innovatie programma
Agrofood


Volg ons twitter linkedin Youtube

Ondernemen voor maatschappelijk resultaat

Een sterke Brabantse economie. Met duurzame concurrentiekracht. Daar werken we aan. Het doel: in 2020 Brabant in de top 5 van de meest innovatieve regio’s van Europa. Dat doel bereikt Brabant door de economie te richten op maatschappelijke vraagstukken die wereldwijd spelen. Brabant als producent van smart solutions .

De provincie Brabant heeft grote economische ambities. Het is aan bedrijven, overheden en kennisinstellingen om die waar te maken. De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) helpt daarbij. De BOM inspireert, daagt uit en werkt mee. Zo verleiden we partijen om productieve allianties te sluiten. Ook helpen we innovatieve Brabantse bedrijven om nationaal en internationaal te excelleren. Waar nodig legt de BOM extra gewicht in de schaal door mee te investeren in kansrijke initiatieven.

De BOM bestaat uit vijf werkmaatschappijen met ervaren en deskundige mensen.

Actueel

Hechte samenwerking BOM en KvK

Woensdag 24 september 2014

De Kamer van Koophandel (KvK) en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) bundelen hun krachten voor gezamenlijke ondersteuning voor Brabantse ondernemers die willen innoveren, internationaliseren en op zoek zijn naar financiering.

lees meer >