Investeren in excelleren
Agenda
16/09/2014 - Willem II Stadion in Tilburg
BOM Capital Connects


18/09/2014 - Perron 3 Rosmalen
Jiangsu - Brabant Seminar: “Doing Business in China”


Bekijk alle agenda-items >

Binnen een minuut helderheid over uw kans op financiering
Doe hier de
investerings check


Aanmelden
BOM Capital Connects


Innovatie programma
Agrofood


Volg ons twitter linkedin Youtube

Ondernemen voor maatschappelijk resultaat

Een sterke Brabantse economie. Met duurzame concurrentiekracht. Daar werken we aan. Het doel: in 2020 Brabant in de top 5 van de meest innovatieve regio’s van Europa. Dat doel bereikt Brabant door de economie te richten op maatschappelijke vraagstukken die wereldwijd spelen. Brabant als producent van smart solutions .

De provincie Brabant heeft grote economische ambities. Het is aan bedrijven, overheden en kennisinstellingen om die waar te maken. De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) helpt daarbij. De BOM inspireert, daagt uit en werkt mee. Zo verleiden we partijen om productieve allianties te sluiten. Ook helpen we innovatieve Brabantse bedrijven om nationaal en internationaal te excelleren. Waar nodig legt de BOM extra gewicht in de schaal door mee te investeren in kansrijke initiatieven.

De BOM bestaat uit vijf werkmaatschappijen met ervaren en deskundige mensen.

Actueel

BOM Capital Connects

Vrijdag 08 augustus 2014

Op 16 September 2014 wordt er door BOM Capital een seminar BOM Capital Connects georganiseerd met als doel de ambities van BOM Capital te delen, netwerken te verbinden en de participaties en relaties onderling te laten kennis maken.

lees meer >