Investeren in excelleren
Agenda
Binnen een minuut helderheid over uw kans op financiering
Doe hier de
investerings check


Aanmelden
BOM Capital Connects


Innovatie programma
Agrofood


Volg ons twitter linkedin Youtube

Ondernemen voor maatschappelijk resultaat

Een sterke Brabantse economie. Met duurzame concurrentiekracht. Daar werken we aan. Het doel: in 2020 Brabant in de top 5 van de meest innovatieve regio’s van Europa. Dat doel bereikt Brabant door de economie te richten op maatschappelijke vraagstukken die wereldwijd spelen. Brabant als producent van smart solutions .

De provincie Brabant heeft grote economische ambities. Het is aan bedrijven, overheden en kennisinstellingen om die waar te maken. De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) helpt daarbij. De BOM inspireert, daagt uit en werkt mee. Zo verleiden we partijen om productieve allianties te sluiten. Ook helpen we innovatieve Brabantse bedrijven om nationaal en internationaal te excelleren. Waar nodig legt de BOM extra gewicht in de schaal door mee te investeren in kansrijke initiatieven.

De BOM bestaat uit vijf werkmaatschappijen met ervaren en deskundige mensen.

Actueel

Pivot Park versneld naar open life sciences campus

Vrijdag 19 september 2014

Pivot Park krijgt versneld de kans om zijn spilfunctie als open innovatie campus voor life sciences te vervullen. In verhoogd tempo doorgroeien naar een open campus is nu mogelijk gemaakt door de overdracht van o.a. gebouwen van MSD naar Pivot Park.

lees meer >

InProcess-LSP start op Pivot Park

Maandag 15 september 2014

InProcess-LSP is een nieuw ambitieus life sciences bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, implementeren en valideren van analysemethoden die worden toegepast tijdens het farmaceutische productieproces.

lees meer >