Investeren in excelleren
Agenda
25/03/2015 - Helmond, Automotive Campus
Internationale Automotive Week: Smart Mobility on the Road


31/03/2015 - Automotive Campus Helmond
Talking Traffic - Automotive Congress


Bekijk alle agenda-items >

Binnen een minuut helderheid over uw kans op financiering
Doe hier de
investerings check


Innovatie programma
Agrofood


Volg ons twitter linkedin Youtube RSS

Ondernemen voor maatschappelijk resultaat

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) spant zich in voor een innovatieve en veerkrachtige Brabantse economie met duurzaam concurrentievermogen binnen een globaliserende wereld. Doel van Brabant is tot de top van kennis- en innovatieregio’s in Europa te behoren. De accenten in het beleid liggen op de economische topclusters, cross-overs tussen deze clusters, en het verbinden van deze clusters met maatschappelijke opgaven.

De BOM stimuleert bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de economische ambities van Brabant waar te maken. Uitgangspunt is het bieden van slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. De kerntaken van de BOM zijn het smeden van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en instellingen, het aantrekken van buitenlandse bedrijven, het risicodragend investeren in startende en groeiende innovatieve ondernemingen en het ontwikkelen van bedrijfslocaties.

Actueel

Nieuwe generatie robots biedt kansen voor Brabant

Woensdag 25 maart 2015

Brabant kan een belangrijke rol spelen in de snel groeiende roboticamarkt. De kennis, technologie en ervaring is rijkelijk aanwezig. Kruisbestuiving is noodzakelijk. Dat stelt de BOM in een marktverkenning die op 25 maart is gepresenteerd.

lees meer >