Agenda
30/04/2015 - Leerfabriek, Oisterwijk
Expeditie2015: Bluetooth beacons


12/05/2015 - Technische Universiteit Eindhove
LifetecZONe netwerkbijeenkomst


Bekijk alle agenda-items >

Binnen een minuut helderheid over uw kans op financiering
Doe hier de
investerings check


Innovatie programma
Agrofood


Volg ons twitter linkedin Youtube RSS

Ondernemen voor maatschappelijk resultaat

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) spant zich in voor een innovatieve en veerkrachtige Brabantse economie met duurzaam concurrentievermogen binnen een globaliserende wereld. Doel van Brabant is tot de top van kennis- en innovatieregio’s in Europa te behoren. De accenten in het beleid liggen op de economische topclusters, cross-overs tussen deze clusters, en het verbinden van deze clusters met maatschappelijke opgaven.

De BOM stimuleert bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de economische ambities van Brabant waar te maken. Uitgangspunt is het bieden van slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. De kerntaken van de BOM zijn het smeden van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en instellingen, het aantrekken van buitenlandse bedrijven, het risicodragend investeren in startende en groeiende innovatieve ondernemingen en het ontwikkelen van bedrijfslocaties.

Actueel

Schrijf in voor tiende MKB Innovatie Top 100

Woensdag 15 april 2015

Bent u die innovatieve ondernemer uit het Midden-en Kleinbedrijf die verder wil groeien? Bent u die ondernemer met minimaal vier medewerkers en hebt u een innovatief product of dienst? Dan mag u dit evenement niet missen.

lees meer >