Agenda
Binnen een minuut helderheid over uw kans op financiering
Doe hier de
investerings check


Innovatie programma
Agrofood


Volg ons twitter linkedin Youtube RSS

Ondernemen voor maatschappelijk resultaat

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) spant zich in voor een innovatieve en veerkrachtige Brabantse economie met duurzaam concurrentievermogen binnen een globaliserende wereld. Doel van Brabant is tot de top van kennis- en innovatieregio’s in Europa te behoren. De accenten in het beleid liggen op de economische topclusters, cross-overs tussen deze clusters, en het verbinden van deze clusters met maatschappelijke opgaven.

De BOM stimuleert bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de economische ambities van Brabant waar te maken. Uitgangspunt is het bieden van slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. De kerntaken van de BOM zijn het smeden van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en instellingen, het aantrekken van buitenlandse bedrijven, het risicodragend investeren in startende en groeiende innovatieve ondernemingen en het ontwikkelen van bedrijfslocaties.

Actueel

BOM Jaarbeeld 2014

Donderdag 16 juli 2015

Het BOM Jaarbeeld 2014 laat door middel van showcases, interviews en cijfers zien hoe de BOM het afgelopen jaar een impuls gaf aan de Brabantse economie in het algemeen en het Brabantse bedrijfsleven in het bijzonder.

lees meer >

Smart Robotics verwerft financiering

Donderdag 09 juli 2015

De Eindhovense start-up Smart Robotics krijgt een financiële injectie van de BOM. Het uitzendbureau voor slimme robots gaat het geld steken in de ontwikkeling van software om robots razendsnel te configureren en startklaar te maken.

lees meer >