Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Commerciële kansen e-health: pitch jouw e-health oplossing voor Duitse ziekenhuizen en verzekeraars!

Online
Commerciële kansen e-health: pitch jouw e-health oplossing voor Duitse ziekenhuizen en verzekeraars!

Wil je met jouw e-health-toepassing de Duitse zorgmarkt veroveren? Schrijf je dan in voor het digitaal pitchevent dat het NBSO Stuttgart organiseert i.s.m. BOM, LIOF en Oost NL (Trade & Innovate NL) op 23 september 2020 van 15:00-17:00 uur. Een unieke kans om jouw innovatie te pitchen aan een deskundige jury bestaande uit Duitse zorgverzekeraars en ziekenhuizen!

In de komende jaren gaat Duitsland fors (zeven miljard euro) investeren in de digitalisering van de gezondheidszorg. Verder heeft de corona-pandemie de digitale gezondheidssector een sterke impuls gegeven. Dit biedt grote kansen voor Nederlandse aanbieders met een marktrijpe, innovatieve e-health-oplossing voor Duitse ziekenhuizen en/of zorgverzekeraars.

Vakjury

  • Frau Dr. Gonschor I Leitung Neue Versorgungsangebote I Siemens-Betriebskrankenkasse
  • Herr Dr. Waldschmitt I Beauftragter des Vorstands für Strategie, Digitale Innovation, Politik I BundesInnungskrankenkasse Gesundheit (BIG direkt gesund)
  • Herr Kleemann I Leiter der Abteilung Informationstechnologie I Klinikum Ingolstadt GmbH
  • Herr Kerle I Kaufmännischer Direktor I Universitätsklinikum des Saarlandes


Wat levert de pitch op?
Elk jurylid kiest zijn/haar winnaar. De zorgverzekeraars bieden winnaars een mentorgesprek aan en de ziekenhuizen geven een 1-daagse rondleiding en bieden toegang tot relevante interne contactpersonen.

Deelname
Het pitch event is alleen toegankelijk voor de zes bedrijven die de jury selecteert. Kwalificatie voor het event kan tot en met 28 augustus 2020 door je pitch te sturen naar info@nbso-stuttgart.de t.a.v. Agaath Hulzebos. De pitch, bij voorkeur in het Duits, kan in de vorm van een powerpoint (max. 4 slides), een filmpje (max. 2 minuten) of één A4-tekst worden aangeleverd. De taal tijdens het event is Duits. Pitches kunnen eventueel in het Engels worden gehouden. Aangeleverde pitches die niet aan de bovenstaande eisen voldoen of onvolledig zijn worden niet in behandeling genomen.

Selectieprocedure
De jury selecteert de zes kandidaten die mogen pitchen. In de week van 14 september worden de kandidaten bekend gemaakt.

Organisatie
Netherlands Business Support Office (NBSO) te Stuttgart: Agaath Hulzebos en Mirjam Mulder | Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM): Mark Koppers | Limburgse Ontwikkelingsmaatschappij (LIOF): Rob Pijpers | Ontwikkelingsmaatschappij Gelderland-Overijssel (Oost NL): Hans Brouwers

Meer weten?