Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

International Business Breakfast - Israël

De Phil - Tilburg
International Business Breakfast - Israël

Israël ofwel Silicon Wadi: maak kennis met hét succesverhaal in de wereld van hightech en innovatieve startups!

Waarom Israël? Silicon Wadi zoals het kleine land ook wel genoemd wordt, is een van de meest innovatieve hotspots in de wereld. Met direct na “grote broer” Silicon Valley het grootste aantal hightech start ups, namelijk zo’n 6.000 jonge, innovatieve bedrijven. Innovatie en ondernemerschap staan hoog in het vaandel en met groot succes. Wereldwijde Tech bedrijven en investeerders weten Israël al enkele decennia te vinden voor investeringen, overnames en het rekruteren van R&D-talent.

Het marktrapport ‘Israël: kleine markt, wereldwijde ambities’ concludeert dat de enorme kruisbestuiving tussen de land- en tuinbouwsector en hightechindustrie in Israël, ook interessante kansen en mogelijkheden biedt voor Brabantse hightechbedrijven actief in de agritech. Israël is sterk in precisielandbouw, digital farming, drones, vision systemen en beeldverwerking, micro-elektronica en sensorontwikkeling. Aantrekkelijk voor bedrijven op zoek naar startkapitaal, investeerders, innovatieve technologieën en toegang tot de wereldmarkt.

Benieuwd naar welke zakelijke kansen Israël u kan bieden? Schrijf u dan nu in voor het International Business Breakfast op woensdag 4 december in Tilburg. Tijdens deze interactieve sessie worden de conclusies van het marktrapport toegelicht en neemt een ondernemer u mee in het zakendoen met Israëliërs. Met het oog op de Agri meets Hightech ondernemersmissie naar Israël in maart 2020 krijgt u praktische tips hoe u succesvol uw bedrijf en product kunt pitchen aan Israëlische bedrijven en investeerders.

Programma:

  • Marktrapport ‘Israël: kleine markt, wereldwijde ambities’ door BOM International Trade;
  • Ondernemer aan het woord: zakendoen in Israël;
  • Kurtz Marketing & Management, business consultant met 20 jaar ervaring in samenwerking opzetten tussen de Europese en Israëlische hightechindustrie;
  • Informatie over de Agri meets Hightech ondernemersmissie in maart 2020.

Na deze korte introducties is er voldoende ruimte om met elkaar ervaringen te delen.

U bent op 4 december van 8.00 tot 10.00 uur van harte welkom bij de Philharmonie, Oude Goirlese Weg 167 in Tilburg. Parkeren gratis voor de deur. Een heerlijk vers ontbijt staat voor u klaar!

Meld u gratis aan voor dit International Business Breakfast. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Liane Bok op 06-5260 6440 of via trade@bom.nl.

Wij hopen uw inschrijving snel tegemoet te kunnen zien.

*Dit evenement richt zich op een specifieke doelgroep en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
De organisatie behoudt zich het recht om niet relevante aanmeldingen af te wijzen.

Meer weten?