Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Neem deel aan het Holland Paviljoen tijdens IE Expo Shanghai

Shanghai, China
Neem deel aan het Holland Paviljoen tijdens IE Expo Shanghai

IE Expo China is dé beurs in Azië daar waar het gaat om technologische oplossingen voor milieuvraagstukken op het gebied van water, afval, lucht en grond. De jaarlijkse beurs vindt plaats van 15 tot 17 april 2019 in Shanghai.

GO4EXPORT, De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Campfac, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het economisch netwerk in China organiseren in samenwerking met partners binnen Trade & Innovate NL twee Holland Paviljoens tijdens de IE Expo China 2019. Een effectieve manier om met uw bedrijf zichtbaar te zijn voor een relevante Chinese doelgroep, tegen minimale kosten voor een optimaal resultaat.

Deelname aan het Holland Paviljoen levert op:

  • Minimaal 6m² in het Holland Paviljoen met herkenbare ‘Holland Branding’ in ofwel de internationale hal of de ‘water’ hal
  • Bijeenkomst voor vertrek over de dos en don’ts van een Chinees beursbezoek
  • Welkomstdiner met het Nederlandse consulaat-generaal in Shanghai
  • Deelname aan het ‘Holland Water Seminar’ tijdens de beurs, georganiseerd door het Nederlandse ministerie van Infrastructuur en Milieu
  • De mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren tijdens een pitch-event op de beurs, gevolgd door een netwerkbijeenkomst in het Holland Paviljoen
  • Vermelding van uw bedrijfsprofiel in een tweetalig bedrijvenoverzicht
  • Vermelding in media-uitingen in zowel Nederlandse als Chinese media

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen?
In een land waar de groeiende vraag naar milieutechnische oplossingen het aanbod overstijgt, staat de Chinese milieusector voor grote uitdagingen. Door met uw bedrijf aan te sluiten bij het Holland Paviljoen krijgt u de mogelijkheid om lokale partners te vinden en voet aan de grond te krijgen in de Chinese markt.

China heeft steeds meer water nodig om aan de groeiende vraag van de bevolking te kunnen voldoen. De normen voor schoon drinkwater zijn aangepast aan internationale standaarden. Lokale overheden moeten zich daarom inspannen om hun milieumaatregelen te verbeteren. Normen voor milieuverontreiniging worden steeds strenger. De Chinese overheid realiseert zich dat deze uitdagingen vragen om versoepeling in de milieusector en het toelaten van buitenlandse technologie en expertise.

Omdat Nederland uitblinkt op het gebied van milieutechnologie, liggen er kansen over de hele breedte van deze sector, zowel bij het winnen, zuiveren, distribueren en het gebruik van (industrieel afval)water, als bij bodem- en luchtzuivering.

Meer informatie over de ontwikkelingen in China vindt u in onderstaande rapporten en artikelen:

Kosten
Kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen bedragen € 3.500. Dit is voor een standaard stand van 6 m² in het Holland Paviljoen, volledig ontworpen en gereed om uw bedrijf te presenteren voor de start van de beurs. Deze prijs is exclusief eigen reis- en verblijfkosten.

Diensten van de BOM
BOM International Trade biedt ondernemers die Nederland ontgroeien hands on hulp bij het realiseren van grensverleggende plannen. We leggen waardevolle contacten en leveren doelgerichte informatie over markten en financieringen.

BOM International Trade richt zich op drie kansrijke markten voor de Brabantse topsectoren. We beschikken over een goed ontwikkeld netwerk en lokale vertegenwoordiging in:

  • China (regio Jiangsu)
  • Zuid-Duitsland (regio’s Baden Württemberg en Beieren)
  • Verenigde Staten (Midwest & Texas)

Interesse?
Wilt u deelnemen aan het Holland Paviljoen tijdens de IE Expo China, of heeft u vragen over deelname? Neem dan contact op met Renée Versteegde-Derks, Project Manager bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.

Meer weten?