Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Online Ondernemersevent Hightech industrie Israël

Online
Online Ondernemersevent Hightech industrie Israël

Op 14 oktober organiseert BOM International Trade in samenwerking met Kurtz Marketing & Management en Nederlandse netwerkpartners in Israël een online ondernemersevent Hightech industrie Israël.

Israël wordt ook wel Silicon Wadi genoemd, als een van de meest innovatieve hotspots ter wereld met enorme potentie voor bedrijven actief in de hightech industrie. Israëlische bedrijven zijn goed bekend met de Nederlandse hightech industrie en hebben als technologietoeleverancier reeds jarenlange relaties met bedrijven als Philips, ASML en Thermo Fischer. Er bestaat veel interesse om méér samenwerking op te bouwen met de gehele keten van ontwikkelpartners, producenten, componenten, module- en systeemleveranciers rondom deze OEMers. Voor Nederlandse bedrijven is Israël interessant vanwege de toegang tot investeerders, innovatieve technologieën en wereldmarkten.

Voor wie is dit event interessant?
Voor hightech bedrijven met competenties in embedded systems, mechatronics, optoelectronics, photonics, nanotechnology en imaging en zich bezighouden met ontwikkeling en productie van high-mix low-volume van machines, systemen en componenten voor de electronica-, semiconductor-, fotonica- en 3D printing industrie, solar industrie en medische industrie

Kijk voor meer informatie, het programma, de sprekers en om je gratis aan te melden voor dit ondernemersevent op deze website.

Meer weten over het online ondernemersevent Israël?