Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Roundtable Financiering

Tilburg
Roundtable Financiering

Voor zakendoen in het buitenland bestaan financiële regelingen vanuit de overheid. Een daarvan is het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF). Wilt u zakendoen in het buitenland en heeft u extra support nodig om de financiering rond te krijgen? Dit fonds biedt leningen en garanties aan Nederlandse ondernemers en banken, voor investeringen in en export naar het buitenland. Hier willen wij u graag meer over vertellen tijdens een interactieve Roundtable bijeenkomst over "Internationaal Financieren" op dinsdag 23 oktober 2018 in Tilburg.

Tijdens deze ontbijtsessie van 8.00u tot 10.00u, zullen het RVO, de Rabobank en de BOM aan bod komen om te vertellen over de mogelijkheden en ervaringen met betrekking tot Internationaal Financieren en DTIF, en kunnen zij al uw vragen beantwoorden. Het bedrijf AAA-Lux zal hun ervaringen delen met betrekking tot het gebruik van deze regeling bij hun expansie naar het buitenland.

Deze ochtend wordt georganiseerd door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dit evenement is vooral relevant voor Nederlandse ondernemers met een gedegen internationaal trackrecord en een gerelateerde financieringsbehoefte van tussen EUR 500.000 en EUR 15 mln.

Locatie: Philharmonie, Oude Goirleseweg 167, Tilburg. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

U kunt zich gratis aanmelden voor deze Roundtable via deze link. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen Liane Bok op 06-5260 6440 of via trade@bom.nl

Meer weten?