Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

S&T Themabijeenkomst sensoren

Eindhoven

Met een vooraanstaande positie op het gebied van technologie en innovatie geven Noord-Brabant en Brainport Regio Eindhoven al meer dan 10 jaar invulling aan de cross-over tussen sport, vitaliteit en technologie. De bundeling van kansen op het gebied van sport, overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven heeft geleid tot het Cluster Sports & Technology, een cluster van meer dan 100 bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke en sportorganisaties, lokale en regionale overheden en SportFieldLabs.

Themabijeenkomst

De Themabijeenkomst is een vast onderdeel van het jaarprogramma van het cluster Sports & Technology. De bijeenkomsten leggen verbindingen tussen inhoud, netwerken en praktische toepassingen. Het gaat om het ‘beleven’ van innovaties rond sport en vitaliteit, waarbij deelnemers direct in aanraking komen met de praktijk en waar mogelijk een kijkje achter de schermen krijgen.

Doelgroep

De Themabijeenkomst Sensoren is gericht op iedereen die zich professioneel bezig houdt met sensoren en hun toepassingen binnen het domein sport en bewegen, of hierin geïnteresseerd is.

Tijdens de bijeenkomst komen sprekers aan bod die ingaan op trends en ontwikkelingen op het gebied van sensoren en hun toepassing binnen sport, vitaliteit en well-being. Ook zal een blik geworpen worden op de technische mogelijkheden in de toekomst. Zo zullen onder meer de nieuwste typen flexibele sensoren en communicatieprotocollen van Holst gepresenteerd worden en zullen ook hun toepassingsmogelijkheden in het domein sport en vitaliteit worden besproken. Ook zal het concept van Plug and Play design Centre gepresenteerd worden waarmee op een effectieve manier nieuwe toepassingen van sensoren ontwikkeld kunnen worden.

Aan diverse thematafels worden geslaagde, maar ook nieuwe en aankomende sensortoepassingen besproken. Deelnemers maken hieruit een keuze en kunnen door de interactieve opzet alle vragen stellen die bij hen leven.

Meer informatie en aanmelden 

Voor het volledige programma en aanmelding: www.sportsandtechnology.com

Meer weten?