Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Update innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst

Brainport Industries Campus BIC 1, 5657BX Eindhoven
Update innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst

Presentatie Innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst|Voor ondernemers in de hightech maakindustrie |donderdag 22 november, 15:30 uur| Brainport Industrie Campus, BIC 1, 5657BX Eindhoven

Als partner van Brainport Industries Campus nodigt de BOM ondernemers uit de hightech maakindustrie van harte uit voor de Technology Update van het Innovatieprogramma ‘Fabriek van de Toekomst’.

Tijdens de bijeenkomst in de onlangs geopende Campus bij Eindhoven Airport wordt u bijgepraat over projecten op het gebied van robotica, software, vernieuwende productietechnologieën, slimme logistiek en talentontwikkeling, die samen het programma vormen. Ook de onderlinge samenhang tussen deze projecten, de laatste stand van zaken en plannen voor de nabije toekomst komen aan de orde. Twee break-out sessies staan garant voor de nodige verdieping.

We verwachten zo’n 250 deelnemers uit de Brabantse maakindustrie. De bijeenkomst is dan ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken en voor een ‘sneak preview’ in de Fabriek van de Toekomst.

Technology Update Innovatieprogramma 'Fabriek van de Toekomst'
22 november 2018, 15:30 - 19:00 uur
Brainport Industries Campus
BIC 1, 5657BX Eindhoven
Routebeschrijving


Aanmelding* voor deze bijeenkomst is vereist en kan via dit online registratieformulier 

*) In verband met de verwachte drukte behoud de organisatie zich het recht voor om bij overintekening voorrang te verlenen aan ondernemers uit de high tech maakindustrie.