Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

1,3 miljoen groeikapitaal voor Knowingo+

1,3 miljoen groeikapitaal voor Knowingo+

BOM investeert samen met informele investeerders in innovatief online leerplatform

BOM Brabant Ventures investeert samen met een aantal informele investeerders in Knowingo+. De investering wordt door het leerplatform uit Breda ingezet om de groei in binnen- en buitenland te versnellen.

Knowingo+ is een cloud-based leerplatform dat organisaties helpt om medewerkers spelenderwijs te laten leren met behulp van kunstmatige intelligentie en gamificatie. Zo helpt Knowingo+ nieuwe medewerkers om sneller productief te worden, voorkomt het leerplatform dure fouten en zorgt het voor een flinke reductie in het aantal opleidingsuren. Steeds meer bedrijven maken inmiddels gebruik van Knowingo+. Organisaties als PostNL, Rentokil, SVB, Provincie Noord-Brabant en Royal IHC gebruiken het platform om de kennis van medewerkers, met name de kennis die top-of-mind moet zijn om goed te kunnen functioneren, continu op niveau te houden.

“Eén van de aanjagers van de snelle groei is het feit dat Knowingo+ een turn-key oplossing biedt, die vaak al binnen enkele weken geïmplementeerd kan worden”, zegt Loren Roosendaal, CEO van Knowingo+. “Het is prachtig om te zien wat voor resultaten klanten neerzetten met Knowingo+. Dankzij de kracht van gamification en zelflerende kunstmatige intelligentie maken we leren niet alleen leuk, maar ook meetbaar en betrouwbaar. Door deze nieuwe investering kunnen we steeds meer bedrijven helpen om met Knowingo+ het verschil te maken.”

“Knowingo+ biedt bedrijven met behulp van haar platform een nieuwe manier van leren”, zegt Robin Franken, investment manager bij BOM Brabant Ventures. “Het probleem bij traditionele leermodellen is dat de betrokkenheid van medewerkers laag is en dat de opgedane kennis snel weer wordt vergeten. Knowingo+ biedt hiervoor een structurele oplossing. We zijn blij dat we daaraan kunnen bijdragen.”

Meer weten?