Terug naar actueel

BOM verkoopt belang in CytoSmart Technologies aan Axion BioSystems

21 maart 2022
62386644d85ec

Axion BioSystems heeft CytoSmart Technologies overgenomen. Ook BOM, sinds 2016 investeerder in CytoSmart, heeft haar aandelen aan de Amerikaanse life sciences tools onderneming verkocht. Het Eindhovense bedrijf ontwikkelt en fabriceert digitale microscopen voor het monitoren van celkweekprocessen.

Live Cell Imaging: CytoSMART Omni

“Wij zijn ontzettend trots dat we een belangrijke rol hebben kunnen spelen in de ontwikkeling en groei van CytoSmart. Naast kapitaal heeft BOM de onderneming op verschillende fronten geadviseerd en geassisteerd. In de jaren dat BOM betrokken was is het productaanbod fors uitgebreid en is het aantal werknemers significant toegenomen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat CytoSmart en Axion een mooie toekomst tegemoet gaan”, zegt Jeroen Siemes, die namens BOM verantwoordelijk is voor de investering.

Axion BioSystems Acquires CytoSMART Technologies

Axion BioSystems, a leading life sciences tools company focused on advanced live-cell assay systems, announces the acquisition of the Netherlands-based CytoSMART Technologies—an innovator in kinetic live-cell imaging analysis.
Lees volledige bericht

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures