Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

BOM verkoopt haar belang in GreenFlux aan DKV

BOM verkoopt haar belang in GreenFlux aan DKV

Vanochtend  is officieel bekendgemaakt dat DKV Mobility Services 100 procent van de aandelen van GreenFlux heeft verworven. Ook de BOM, sinds 2015 een van de grootste aandeelhouders van GreenFlux, heeft haar aandelen aan de Duitse multinational verkocht.

“Wij zijn ontzettend trots dat wij de potentie van GreenFlux en de EV charging markt als een van de eerste institutionele partijen onderkend hebben en dat we de onderneming hebben ondersteund in haar missie om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen”, zegt Jeroen Willems, die namens de BOM verantwoordelijk is voor de investering.

“De verkoop aan DKV, een van de grootste Europese dienstverleners op het gebied van mobiliteitsdiensten, is een geweldige kans voor versnelde internationale expansie van GreenFlux. De impact die het bedrijf daarmee maakt op het milieu wordt hiermee vele malen groter. De investering is daarmee in lijn met wat we willen bereiken: maatschappelijke impact door baanbrekende technische oplossingen voor slimme én groene mobiliteit. De investering heeft bovendien een gezond financieel rendement opgeleverd. De opbrengst zal worden gebruikt om in nieuwe veelbelovende cleantech ondernemingen te investeren.”

Lees hier het volledige persbericht van GreenFlux (Engelstalig).

Meer weten?