Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Brabant Investors' Day: Buitenlandse investeerders netwerken in het Philips Stadion

Brabant Investors' Day: Buitenlandse investeerders netwerken in het Philips Stadion

Op 13 september 2018 vond in het Philips stadion de Brabant Investors’ Day plaats voor in Brabant gevestigde buitenlandse bedrijven. Ruim 150 ondernemers en bestuurders kregen een rondleiding door de Eindhovense voetbaltempel. Vanaf de eretribune waren ze getuige van de verrichtingen van een sterk bezet sprekersveld dat sprak over de sportieve en zakelijke toepassingen van data science.

Onder de sprekers bevonden zich Bert Pauli - Gedeputeerde Economie & Internationalisering van de Provincie Noord-Brabant, Koen van Haastert en Ruud van Elk van PSV, Arjan van den Born van JADS ‘s-Hertogenbosch (foto), Thijs Slegers en André Ooijer van PSV en Stijn Steenbakkers - wethouder gemeente Eindhoven.

Tijdens de aansluitende netwerkbijeenkomst werden naar hartenlust ervaringen en informatie uitgewisseld en nieuwe contacten gelegd.

Het tweejaarlijkse evenement, georganiseerd door BOM Foreign Investments is bedoeld om de banden tussen het bedrijfsleven en publieke partners aan te halen en het belang van buitenlandse bedrijven voor de economie en het vestigingsklimaat in Brabant te onderstrepen.

De volgende Brabant Investors' Day staat vindt plaats in het voorjaar van 2020.

BOM - Aftermovie

Meer weten?