Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Can-Pack in Helmond start met werven personeel

Can-Pack in Helmond start met werven personeel

Begin 2017 opent de Can-Pack Group een nieuwe fabriek in Helmond. In de efficiënte en technologisch hoogwaardige productielocatie worden vanaf volgend jaar aluminium drankblikjes gemaakt voor de Europese markt.

Medio oktober werd het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe fabriek gevierd, Stanislaw Waśko, de Chief Executive Operating Officer van het Poolse hoofdkantoor, was naar Helmond gekomen om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze gelegenheid werden Marco Snoeren (algemeen directeur) en Hans-Jan Oskamp (technisch directeur) officieel geïntroduceerd als het Nederlandse managementteam.

“Deze nieuwe fabriek maakt onze distributie binnen Europa nog efficiënter. Momenteel zijn we bezig met het opzetten van onze nieuwe structuur in Nederland. De komende tijd gaan we actief op zoek naar nieuwe medewerkers uit de regio,” vertelt Marco Snoeren. Hoewel er nog geen specifieke aantallen bekend zijn, geeft hij aan dat er vooral veel werving zal plaatsvinden voor de operationele en technische afdelingen.

De Can-Pack Group is geen nieuwkomer op de metalen verpakkingsmarkt. Binnen de voedselverpakkingsindustrie in Centraal en Oost-Europa is het bedrijf al meer dan 25 jaar een marktleider en hun aandeel op de Europese, Aziatische en Afrikaanse markt blijft groeien. Snoeren: “De Can-Pack Group is nu al meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse markt. We zijn er trots op dat wij – met veel succes – de Benelux regio voorzien in haar behoeftes.” 

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) heeft de Can-Pack Group begeleid bij haar vestiging in Brabant. De BOM heeft hierbij nauw samengewerkt met de gemeente Helmond, Brainport Development en het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA).