Terug naar actueel

CrossRoads kondigt derde oproep aan

24 juni 2024
Cross Roads 3de oproep

Over CrossRoads

CrossRoads Vlaanderen-Nederland is een laagdrempelig subsidieprogramma dat samenwerking tussen kmo/mkb-bedrijven over de grens stimuleert. Het project ondersteunt bedrijven bij het vinden van een partner over de grens en subsidieert product- en procesinnovaties die bijdragen aan maatschappelijke transities: duurzaam ondernemen, duurzame energie, industrie 4.0 en gezondheid.

Nieuwe oproep

Op 26 augustus opent de derde oproep van CrossRoads. Bedrijven kunnen een aanvraag indienen t.e.m. 4 oktober. Na sluiting van het e-loket worden de ingediende innovatieprojecten met elkaar vergeleken op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria. De projecten die als beste uit de tender komen, ontvangen subsidie. Elk samenwerkingsproject omvat minstens één Vlaamse kmo en één Zuid-Nederlandse mkb. Het subsidiepercentage bedraagt 50% met een maximum van € 250.000 per project. Het totale subsidiebudget van deze call wordt eind juni bekendgemaakt.

Cross Roads 2

CrossRoads Vlaanderen-Nederland wordt mogelijk gemaakt met steun van de Europese Unie, Interreg Vlaanderen-Nederland, het Vlaams Gewest VLAIO, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Antwerpen, Provincie Vlaams-Brabant, Provincie Limburg (België), Provincie Limburg (Nederland), Provincie Noord-Brabant, Provincie Zeeland, Provincie Zuid-Holland, BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij), Impuls Zeeland, InnovationQuarter, LIOF en REWIN West-Brabant.

Meer weten?

Lkonings bom nl

Lotte Konings

Junior Programme Manager
Bekijk alle medewerkers

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures