Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Daan de Cloe managing director foreign investments en trade

Daan de Cloe managing director foreign investments en trade

Daan de Cloe (45) is met ingang van 8 april gestart als managing director foreign investments & international trade van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). De Cloe volgt in deze functie Eelko Brinkhoff op die onlangs de overstap maakte naar PhotonDelta.

De Cloe was tot voor kort CTO/CCO bij Autofill Technologies. Daarvoor was hij onder meer werkzaam in diverse directiefuncties bij Sioux Technologies en TNO, en managing partner van zijn eigen adviesbureau. De Cloe heeft ruime ervaring in internationale bedrijfsontwikkeling en samenwerking, en kent het Brabantse bedrijfsleven goed. De Brabander heeft een master of science in techniek, een master of business administration en vervulde daarnaast diverse toezichthoudende functies.


Met Daan de Cloe halen we brede internationale ervaring binnen. Iemand die met ondernemerschap, handelsmentaliteit en ervaring met strategische samenwerkingsverbanden een waardevolle bijdrage kan leveren aan de activiteiten en doelstellingen van de BOM. We wensen Daan veel succes in zijn nieuw functie. Brigit van Dijk – Van de Reijt - ceo BOM

De Cloe wordt verantwoordelijk voor het aantrekken van buitenlandse bedrijven naar de Provincie Noord-Brabant en zal daarbij verder vormgeven aan de ‘volume to value’ strategie, waarbinnen de toegevoegde waarde van inkomende bedrijven centraal staat. International trade – het begeleiden van Brabantse bedrijven naar internationale markten – is een ander aspect van zijn functie. De Cloe treedt tevens toe tot het managementteam van de BOM.