Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

DDW: Sustonable gekozen als meest disruptieve hightech startup

DDW: Sustonable gekozen als meest disruptieve hightech startup

Ga je naar de Dutch Design Week? Bezoek ook zeker de stand van Sustonable in het Klokgebouw. Sustonable is door RADIUS Project gekozen als één van de negen meest disruptieve en innovatieve hightech startups van Nederland. Sustonable haalde eerder dit jaar een financiering op bij de BOM.

RADIUS Project is een initiatief van Dutch Design Foundation om hightech designs zichtbaar te maken en innovatieve startups een passend platform te bieden tijdens de DDW.

Plastic waste probleem in oceanen
Op maandagmiddag 23 oktober (14.00u - 16.00u) komt Willemijn Peeters van SeariousBusiness langs bij de stand van Sustonable om meer te vertellen over het ‘plastic waste probleem’ in de oceanen. Searious Business helpt bedrijven om duurzamer om te gaan met het gebruik van plastic om zo de impact op de oceanen te verminderen. Tijdens die middag kunt u ook plastic in verschillende verwerkingsstadia bekijken en worden er met een 3D-printer objecten gemaakt van gerecycled plastic.

Sustonable staat van 21 t/m 29 oktober met een stand op de Dutch Design Week in Eindhoven. De Dutch Design Week trekt jaarlijks meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Meer weten?