Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

‘De fabriek van de toekomst is fysiek én digitaal!’

‘De fabriek van de toekomst is fysiek én digitaal!’

BOM portfoliobedrijf Unit040 tijdens Dutch Technology Week:

‘De fabriek van de toekomst is fysiek én digitaal!’

Zo’n 150 productiemanagers en ondernemers waren jl. maandag aanwezig bij een presentatie van Unit040 over het terugbrengen van doorlooptijden, faal- en ontwikkelkosten met behulp van ‘Digital Twin’, een dynamisch softwaremodel waarmee in een virtuele omgeving aanpassingen uitgeprobeerd kunnen worden zonder dat het productieproces wordt verstoord.

“De kennis en expertise van Unit040 is van grote toegevoegde waarde voor productiebedrijven in de regio”, zegt Michel Weeda, Programme Manager High Tech & Services.

“Guido van Gageldonk, medeoprichter van Unit040, is een autoriteit op het gebied van 3D visualisatie. Als geen ander kan hij uitleggen hoe 3D modellen kunnen worden ingezet voor R&D, productie en trainingsdoeleinden. De presentatie die hij hield samen met Marc Vissers van Lenze was een echte eye-opener."

De bijeenkomst werd georganiseerd door Fontys, FME, Koninklijke Metaalunie, Kamer van Koophandel, Provincie Noord-Brabant, BOM, LIOF, TNO en Brainport Development, Brainport Industries, REWIN West-Brabant en Midpoint Brabant.

Meer weten?