Terug naar actueel

Dexcom en Healthlink Europe werken samen in Brabant

16 september 2016
57dbe0c18672c

Amerikaans bedrijf Dexcom, een wereldleider in continuous glucose monitoring systems, gaat per september een samenwerking aan met HealthlinkEurope, om hun logistieke werkzaamheden vanuit Den Bosch in te zetten op de EMEA markt. “Brabant staat bekend om haar expertise en kwaliteit in logistiek met hoog opgeleide werknemers,” verklaart Scott Williams, de Senior Director van Dexcom’s Global Supply Chain. “Het is voor ons belangrijk dat we een samenwerking aangaan met het juiste bedrijf, en HealthLink’s aandacht voor de allerbeste service past bij de manier waarop wij onze klanten benaderen.” Healthlink, een total solutions provider, is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid dankzij een nadruk op het ontwikkelen van relaties voor buitenlandse bedrijven die uitbreiden naar de Europese markt.

De groeiende interesse van buitenlandse bedrijven voor kwalitatieve logistiek, technische vaardigheden en klantenservice in Nederland maakt Brabant een veelgeprezen regio om de Europese markt te benaderen.

“Naast onze centrale logistiekcentrum, ondersteunen wij Dexcom ook door middel van ons ervaren klantenservice team, waardoor we een sterk platform voor groei aanbieden tijdens de expansie van Dexcom naar andere Europese landen. Dexcom voegt grote waarde toe aan de Europese markt met het CGM systeem,” beaamt Rick Hughes, directeur van Healthlink Europe, die een delegatie van Dexcom verwelkomde op hun bezoek aan het Brabantse kantoor op 16 september. De eerste stap naar een samenwerking tussen de bedrijven werd bijna een jaar geleden mogelijk gemaakt door het Netherlands Foreign Investment Agency, Nederland Distributieland en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij. Deze organisaties werken samen om buitenlandse partijen te helpen met een opstart in Brabant door middel van volledige ondersteuning. De groeiende interesse van buitenlandse bedrijven voor kwalitatieve logistiek, technische vaardigheden en klantenservice in Nederland maakt Brabant een veelgeprezen regio om de Europese markt te benaderen.

57dbe1e54adc7

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures