Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Edubookers 150ste investering BOM Brabant Ventures

Edubookers 150ste investering BOM Brabant Ventures

Opleidingsplatform Edubookers is de 150ste Brabantse onderneming waarin BOM Brabant Ventures investeert. Dat maakte Prins Constantijn bekend tijdens de uitreiking van de Brabant Startup Award Event. Het Eindhovense bedrijf wil met de investering zijn groei in de corporate- en overheidsmarkt versnellen.

Edubookers levert Leer Management Software aan bedrijven en non profit organisaties. Medewerkers kunnen op één plek zo’n 20.000 opleidingen van meer dan 900 aanbieders boeken, voorzien van een leeradvies van Edubookers, dat ook zorg draagt voor de financiële administratie.

Het Software as a Service (SaaS) platform van Edubookers is volledig om de gebruiker heen gebouwd. De medewerker maakt een keuze uit het aanbod en vraagt goedkeuring aan de manager en HR. Edubookers regelt de rest. De klant wordt volledig ontzorgd en bespaart tot 25% op het opleidingsbudget als gevolg van de kracht van vergelijking en de kortingen die opleiders bieden.

Paul Schrama, CEO van Edubookers: "Wij zijn superblij met de investering van BOM Brabant Ventures. We maken een flinke groeispurt door, voor een deel het gevolg van de introductie van de individuele leerrekening van vakbond CNV, waarbij we nauw betrokken zijn. Het moment om aan boord te komen is perfect gekozen. Wij kennen elkaar al lang en weten precies wat we aan elkaar hebben. Met steun van BOM Brabant Ventures en een aantal private investeerders kunnen we nog veel meer organisaties helpen met de ontwikkeling van hun medewerkers en kunnen we ons platform blijven verbeteren."

Miriam Dragstra, CCO BOM Brabant Ventures: "Wij volgen Edubookers al een tijd en zijn onder de indruk van de progressie die de onderneming boekt. Het stimuleren van innovatief ondernemerschap is precies waarvoor de BOM 35 jaar geleden is opgericht. Daarom is deze 150ste investering een mooie mijlpaal waar we graag even bij stilstaan. Ook voor de komende jaren hebben we de lat hoog gelegd. Onze ambitie is om tot eind 2020 te investeren in nog eens 50 Brabantse ondernemingen. De grote belangstelling voor nieuwe initiatieven als ons Investor Readiness programma laat zien dat steeds meer ondernemers beseffen dat we niet alleen met onze investeringen, maar ook met onze kennis en ons netwerk bijdragen aan de groei van de Brabantse economie."

Meer weten?