Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

European Digital Innovation Hub (EDIH) Zuid-Nederland van start!

European Digital Innovation Hub (EDIH) Zuid-Nederland van start!

Mkb-maakbedrijven uit Zeeland, Noord-Brabant en Limburg kunnen vanaf vandaag voor ondersteuning bij hun digitalisering aankloppen bij EDIH Zuid-Nederland (EDIHZNL). Dit geldt zowel voor bedrijven die hierin hun eerste stappen zetten, als voor bedrijven die hun digitalisering juist willen versnellen: op het EDIHZNL-platform klikopmorgen.nl is iedereen welkom.  

Ondernemers kunnen contact opnemen met vragen, voor matchmaking en expertadvies. Het online dienstenaanbod komt vanaf juni 2023 gefaseerd beschikbaar op het platform en zal de komende tijd worden uitgebreid.  

Voor wie? 

EDIH Zuid-Nederland is er voor de mkb-maakindustrie, inclusief de toeleverindustrie en onderhoudsbedrijven in sectoren als agrifood, procesindustrie, semicon, medical systems, machinebouw en de automotive industrie. Elk van deze sectoren heeft zijn eigen uitdagingen, EDIH Zuid-Nederland focust op praktische en concrete stappen vooruit en zoekt daarbij per branche de beste digitale middelen.    

Digitale uitdaging en kans

De high tech industrie is bezig met een enorme ontwikkeling. De hele keten, inclusief toeleveranciers maar ook andere industriële bedrijven staan daarom ook voor uitdagingen. Hoe maken zij praktische keuzes en zetten zij volgende stappen in deze veranderingen? Ook andere sectoren zoals de food- of chemische industrie moeten digitale uitdagingen aangaan en tijdig hun kansen verzilveren om competitief te blijven met bijvoorbeeld de Verenigde Staten en China.    

Full-service

Met de campagne ‘klikopmorgen.nl’ maakt EDIHZNL ondernemers de komende periode bewust van de noodzaak om te digitaliseren en motiveert hen om actie te ondernemen. De campagne draait crossmediaal voor maximale impact, dus zowel online (via bijvoorbeeld LinkedIn), als offline (bijvoorbeeld via een flyer of brochure). Het platform klikopmorgen.nl biedt uiteindelijk een full-service oplossing voor alle denkbare digitaliseringsvraagstukken.  

EDIH Zuid-Nederland

EDIH Zuid-Nederland

Welkom bij de European Digital Innovation Hub Zuid-Nederland, waar wij MKB-bedrijven in de maakindustrie weerbaarder en competitiever maken door digitalisering.

Lees verder