Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Event Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Event Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

In een tijd waarin duurzaamheid en circulaire economie steeds belangrijker worden, slaan verschillende organisaties de handen ineen om de overgang naar een meer circulaire bedrijfsvoering te stimuleren.

Op 28 mei 2024 vindt het evenement "Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemen" plaats. Hét event waar je op speeddate gaat met een of meerdere financiers en je in een middag weet waar je kansen liggen. Daarnaast word je ook nog eens bijgepraat over de meest recent ontwikkelen in de financiering van circulaire businessmodellen. Hier komen investeerders en circulaire ondernemers samen om innovatieve oplossingen te bespreken en kapitaal te verbinden met duurzame initiatieven. 

Het evenement, georganiseerd door een consortium van duurzame investeringsfondsen, circulaire bedrijven en overheidsinstellingen, heeft als doel een platform te bieden voor het uitwisselen van kennis, het stimuleren van samenwerking en het aantrekken van investeringen in circulaire projecten.

Investeerders hebben de mogelijkheid om kennis te maken met veelbelovende circulaire startups en scale-ups, en potentieel te investeren in innovatieve projecten die bijdragen aan een meer duurzame en circulaire economie.

Het evenement vindt plaats op 28 mei 2024 bij Holie Hub – Abdijstraat 49a, Heeswijk-Dinther.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Registeer je dan via hier