Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Groei in Brabant: Onlogic's innovatie in IOT

Groei in Brabant: Onlogic's innovatie in IOT

In het snel evoluerende technologische landschap van vandaag is de vraag naar betrouwbare computeroplossingen hoger dan ooit tevoren. OnLogic, een vooraanstaande wereldwijde fabrikant van industriële computers, staat aan het front om aan deze vraag te voldoen door zeer configureerbare, oplossingsgerichte computers te ontwerpen en te produceren die zelfs in de meest uitdagende omgevingen uitblinken. Opgericht in 2003 heeft OnLogic niet alleen erkenning gekregen voor zijn technische excellentie, maar heeft ook een cruciale rol gespeeld in het bevorderen van de mogelijkheden van verschillende industrieën wereldwijd.

De Kracht achter de Technologie van Morgen

In de kern is OnLogic toegewijd aan het ontwerpen van computers die werken binnen de Internet of Things (IoT), waar betrouwbaarheid van het grootste belang is. De producten van het bedrijf zijn op maat gemaakt om klanten uit diverse industrieën in staat te stellen hun meest complexe computeruitdagingen op te lossen. Of het nu gaat om Universal Studios, Google, Amazon, Intel, Bose, of zelfs gevestigde instellingen zoals NASA, de computers van OnLogic worden vertrouwd vanwege hun duurzaamheid, prestaties en aanpassingsvermogen.

Met een wereldwijde aanwezigheid heeft OnLogic kantoren op strategische locaties over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Nederland, Taiwan en Maleisië. In het bijzonder dient het Europese hoofdkantoor van het bedrijf in Oosterhout, Nederland, als een hub voor opslag, productie en kantooractiviteiten. De toewijding van OnLogic aan de regio wordt getoond door zijn huidige personeelsbestand van 45 voltijdmedewerkers in Oosterhout, een aantal dat zal verdubbelen naarmate het bedrijf doorgaat met zijn ambitieuze uitbreidingsplannen.

Dit uitbreidingsproject heeft tot doel niet alleen de snelle groei van het bedrijf te accommoderen, maar ook een bevorderlijke omgeving te bieden voor innovatie en samenwerking. De uitbreiding van het Europese kantoor van OnLogic heeft tot doel de snelle Europese groei van het bedrijf mogelijk te maken en zijn capaciteit te versterken om geavanceerde industriële en kleine-formaat computers te leveren om te voldoen aan de veranderende behoeften van de wereldwijde markten.

De vereisten voor de nieuwe faciliteit zijn aanzienlijk en omvatten een bereik van 2.000 tot 3.000 vierkante meter, waarbij opslag, productie en kantoorruimte worden ingesloten. De nadruk op geavanceerde technologische oplossingen benadrukt de toewijding van OnLogic aan de ontwikkeling van geavanceerde computerinstrumenten die de uitdagingen aanpakken waarmee grote internationale spelers worden geconfronteerd.

Samen met de NFIA heeft BOM OnLogic ondersteund in hun uitbreidingsproject.