Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Informatie bedrijfsleven omtrent coronavirus

Informatie bedrijfsleven omtrent coronavirus

De uitbraak van het coronavirus heeft nu al de nodige impact op het bedrijfsleven. Chinese fabrieken die al weken gesloten zijn, vertragingen in leveringen en producties, handelsmissies die niet doorgaan en internationale beurzen worden uitgesteld. Deze situatie roept bij veel Brabantse ondernemers vragen op over de gevolgen op lange en korte termijn.

Q&A

Speciaal voor bedrijven die zakendoen met China heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een Q&A pagina opgericht. Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde zakelijke vragen rondom het coronavirus. Op Rijksoverheid.nl is daarnaast een speciale pagina opgericht met recente informatie rondom de situatie.

De situatie en regelgeving in China verschilt per provincie. De provincie Noord-Brabant en de BOM zijn in de provincie Jiangsu op het Netherlands Business Support Office Nanjing vertegenwoordigd met een Brabant Representative. Heeft jouw onderneming zakelijke activiteiten in de provincie Jiangsu en speel je met bepaalde vragen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Meer weten?