Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Jaarverslag 2021 Trade and Innovate NL

Jaarverslag 2021 Trade and Innovate NL

Voor veel ondernemers bracht de coronapandemie ook in 2021 uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld door veranderingen in de productieketen, het lastiger kunnen leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties. Gelukkig denken ondernemers én het Trade and Innovate NL netwerk in nieuwe kansen.

Het TINL netwerk behaalde het afgelopen jaar weer mooie resultaten. We ondersteunden veel Nederlandse bedrijven bij het internationaliseren. Dat deden we door het ontwikkelen van trainingen en goed afgestemde programma’s, het organiseren van inspirerende events en missies en het initiëren van maatwerkgesprekken.

Door de maximale samenwerking te zoeken investeerden we verder in één loket beleving. Hierdoor weten ondernemers ons steeds beter te vinden. Het TINL netwerk helpt zo meer ondernemers, onafhankelijk bij welke partner de ondernemers aankloppen. We zijn het vertrouwde netwerk dat het Nederlandse mkb optimaal begeleidt op internationale markten.

De resultaten in ons jaarverslag laten zien wat het netwerk van Trade and Innovate NL in 2021 heeft opgezet en gerealiseerd.

Jaarverslag Trade and Innovatie 2021

De BOM is partner van Trade and Innovate NL, hèt landelijk netwerk dat bedrijven helpt bij internationaal ondernemen. Ons krachtige netwerk kon zich in 2021 maximaal inzetten voor ondernemend NL. Lees in het jaarverslag hoe?

In 2021:

  • hebben we gezamenlijk 238 activiteiten georganiseerd
  • bereikten we meer dan 4500 bedrijven
  • was bijna 90% van de bedrijven positief over het contact via de maatwerkgesprekken

Download

Jaarverslag Trade and Innovatie 2021