Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Kennis maken met Canada’s meest geavanceerde markten?

Kennis maken met Canada’s meest geavanceerde markten?

29 november 2017 | Amsterdam

Ontmoet tijdens een bijeenkomst vertegenwoordigers uit Canada’s grootste steden: Vancouver, Calgary, Edmonton, Ottawa, London, Hamilton, Waterloo, Toronto, Montreal, Québec City, Prince Edward Island en Saskatchewan. Een bijzondere gelegenheid om meer inzicht te verkrijgen in de High Tech, Life Sciences, IT en Agrifood markten van Canada. 

In samenwerking met de Canadese ambassade organiseert Invest in Canada op 29 november 2017 een bijeenkomst voor Nederlandse bedrijven waarbij de investeringsmogelijkheden in Canada aan bod zullen komen. Deze bijeenkomst geeft Nederlandse bedrijven de kans om één-op-één te spreken met Canadese vertegenwoordigers over hetgeen Canada aan Nederlandse bedrijven te bieden heeft. 

Tijdens dit unieke evenement kunt u inzicht verkrijgen in de economische fundamenten van Canada, de openheid voor handel, de concurrentievoordelen, capaciteiten en investeringsmogelijkheden in Canada’s innovatieve markten. Daarnaast zijn managers van Nederlandse bedrijven aanwezig om hun investeringservaringen in Canada met u te delen. 

Heeft u interesse in zakendoen op de Canadese markt? Dan zien we u graag op 29 november 2017 in de A’DAM Toren Tolhuistuin in Amsterdam. Bekijk hier het complete programma en meld u aan

Meer weten over internationaal ondernemen?