Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Nederlandse innovaties op grootste technologiebeurs

Nederlandse innovaties op grootste technologiebeurs

Ook dit jaar neemt de BOM deel aan de grootste technologiebeurs, de Hannover Messe. De nieuwste technologische innovaties in de (maak)industrie op het gebied van ICT, hightech materialen, mobiliteit, halfgeleiders en energie-infrastructuur staan jaarlijks centraal op deze beurs. Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat) opende het NL paviljoen afgelopen maandag.

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij  is gedurende deze week aanwezig, samen met de volgende innovatieve bedrijven uit Brabant: Pezy Group, Datacation, Sandgrain en Emproof. De beurs biedt standhouders en bezoekers de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en innovaties te ontdekken. Voor de bedrijven uit de regio is het een uitgelezen kans om zich aan het internationale publiek te presenteren. Daarnaast worden de bedrijven ondersteund bij het realiseren van hun internationale ambities door het aanbieden van internationaliseringsprogramma’s en het organiseren van beursdeelname en beursbezoeken. 

Dit jaar organiseren de regionale ontwikkelingsmaatschappijen gezamenlijk het Nederlandse paviljoen op de Hannover Messe. Het thema van deze editie is: ‘𝘌𝘯𝘦𝘳𝘨𝘪𝘻𝘪𝘯𝘨 𝘢 𝘚𝘶𝘴𝘵𝘢𝘪𝘯𝘢𝘣𝘭𝘦 𝘐𝘯𝘥𝘶𝘴𝘵𝘳𝘺’, waarbij innovatieve bedrijven, de regionale ontwikkelingsmaatschappijen, topsectoren en kennisinstituten aanwezig zijn om de krachten op het gebied van klimaat neutrale technologieën en digitale systemen te bundelen en aan het licht te brengen.  Minister Adriaansens opende en bezocht de Nederlandse (hightech-)bedrijven die op de Hannover Messe nieuwe samenwerkingen aangaan met andere bedrijven en investeerders.

Meer weten?