Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Next level venture building

Next level venture building

In Nederland zijn er – alleen al in de publieke sector – vele duizenden professionals actief in start-upbegeleiding. Daar komen alle commerciële initiatieven nog bij. Kortom: heel veel mensen dragen bij aan aan het succesvoller maken van start-ups. Echter blijven Nederlandse start-ups achter op hun gelijken elders in de wereld en een duidelijke standaard structuur voor venture building is er niet. 

Bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) vonden we dat dat anders kon. En moest. Zodat start-ups en scale-ups succesvoller worden. Daarom ontwikkelden we een framework: het Venture Building Framework. Op basis van onze eigen jarenlange ervaring met ondernemers-begeleiding, aangevuld met desk-research en expertinterviews in het ecosysteem.

De start-upbegeleidingsmethodiek is een model dat steeds weer helpt om situaties te doorzien, nieuwe kennis te begrijpen en succes in de toekomst te bevorderen. Het framework is ontwikkeld voor vakmensen en geeft structuur aan de werkwijze bij de ondersteuning van een start-up of scale-up. Maak impact bij ondernemers, ondernemingen en in het ecosysteem met het venture building framework.

Download de whitepaper met het nieuwe venture building framework!

Whitepaper venture building framework

Whitepaper venture building framework

Maak impact bij start-ups en scale-ups.

Meer weten over dit framework?